středa 8. června 2016

Inspirace : Muse The Resistance ♥


Přeji dobré ráno :)

Dnes vám tu ukážu nail art, který jsem si vytvořila speciálně na sobotní akci - koncert Muse v Praze. 


Nad nail artem jsem přemýšlela asi tak týden dopředu. :D Nejdříve jsem chtěla nehty podle posledního alba Drones, ale to mi nakonec nepřišlo úplně proveditelné. Vyhrálo to tedy album The Resistance - však barevná mozaika není pro nail art vůbec špatná volba. :)

Tvořila jsem pomocí razítek.
Na předloze je sice mozaika vytvořena ze šestiúhelníků ( taky mi dost připomíná včelí plástev ) a takový vzor na žádné destičce nemám, tak jsem vybrala co nejpodobnější se dalo.





Další postup byl zdlouhavý, až mě oči skoro bolely. :D Vybrala jsem několik odstínů zelené, modré, vínové, fialové...ten bordel, co byl na stole ani nechcete vidět. :) Otisklý vzor jsem vyplňovala laky rovnou na razítku, a to pomocí tenkého štětečku. Když bylo hotovo, nechala jsem vybarvený vzor cca 20 minut schnout ( stačí, aby byl na dotek suchý, nemusí se to přehánět, protože pak by hrozilo zkřehnutí a při přenosu na nehet by mohla nastat nepříjemná situace, že se třeba kus odštípne, zlomí..)

Okolí nehtů jsem samozřejmě natřela slupovacím podkladovým lakem Miss Sporty, aby začišťování bylo co nejméně.

Ostatní nehty jsem nalakovala lakem Gabriella Salvete 117, který se mi neskutečně moc líbil k téhle manikúře, protože má holografické třpytky ( na fotkách je tedy moc nehledejte, protože bylo právě zataženo ), což se mi k předloze pozdávalo perfektní. :)

Na prostředník jsem nalepila ozdobu z Born Pretty Store, přelakovala top coatem a bylo to hotové. :) A já taky. :D











Těžko vyjádřit, jak moc se mi koncert líbil. Člověku je až trochu smutno, že už je po..:) Hrozně dlouho jsme se na něj těšili, najednou tu byl TEN den, uteklo to strašně rychle a nejraději bych vyrazila hned na další. :) Byla to opravdu parádní show, neskutečný zážitek vidět Muse naživo. 

Předkapelu jsme vynechali ( nějak to nebylo úplně podle našeho gusta ) a místo toho se zapovídali se dvěma slečnami ze Slovenska ( je to nepravděpodobné, ale kdyby náhodou, tak zdravím ! :) , které nás nechaly přisednout ke stolku před začátkem. Řeč byla samozřejmě hlavně o Muse, tak přítel v jednu chvíli na mě, ať jim ukážu nehty - jsem se teda trochu upejpala, ale tak ukázala jsem, pochválily ( snad ne jen ze zdvořilosti :o)) Tady ukazuju nehty pořád, ale ve skutečnosti fakt necpu každému nehty před obličej. :D 

Tak už jsem se vykecala a dnes tedy ode mě všechno. Mějte se prima.

Kdo jste taky byl na koncertě ? :)


8 komentářů:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...