pondělí 2. března 2015

Miss Sporty Candy Shine - 002 Pink Marshmallow


Ahojky,

když jsem na Fb stránce Miss Sporty zpozorovala nové efektové nadlaky, hrozně jsem se divila, že o nich nevím. Moc mě zaujal tenhle jemně růžový spolu s jedním dalším, ale o něm jindy.

Jedná se o efektový lak se světloučce růžovou tekutinou plnou růžových puntíčků, glitrů, nitek a holografických třpytek. Konzistencí je takový střed - ani příliš hustý, ani moc řídký. Lakoval se tedy fajn, nanášel se celkem rovnoměrně ( občas jsem se ale stejně nevyhnula drobnému usměrňování glitrů ), a až na prostředníček nikde nic neodstávalo. Měly byste sehnat jak u Rossmanna, tak i v DM, kde na mě čekal poslední kus - ovšem trochu ho chybí, čehož jsem si pořádně všimla až doma..si asi někdo ulil :D Na uzávěru je typicky jen číslo odstínu, ale na internetu jsem dohledala název - Pink Marshmallow.

Pořídit byste jej měly za nějakých 49.90,- a myslím, že za to stojí, mě si získal.

Při hledání swatches na googlu jsem náhodou narazila na úplně identický lak od Sally Hansen z kolekce Frenzy. Mít doma dražší variantu a pak najít toto, asi by mě to trochu naštvalo.

Lak si přímo žádal nějaký stejně sladký podklad, jako jeho název. Nejdřív jsem myslela, že snad v tom množství laků nenajdu ten pravý odstín, ale zachránil mě stařičký lak od Maybelline, ještě ve staré lahvičce, ovšem chybí číslo laku. Na fotkách to vypadá asi trochu mdle, ale ve skutečnosti to vypadalo moc pěkně. Pak jsem ho nalakovala ještě na černý Rimmel 800 Black Out ( mimochodem, zvěsti o jeho bleskovém houstnutí bohužel nelhaly :/ ), ale tahle varianta se mi tentokrát líbila o dost méně.















Už jste je v drogeriích zaregistrovaly ? Ona to možná až taková novinka nebude, možná jen poslední dobou chodím do drogerie málo. :)


25 komentářů:

  1. Je boží, po tvojí recenzi už nebudu váhat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už o nich vím asi 3 týdny a nechaly mě chladnou z tu cenu :D možná počkám až je o něco zlevní a nebo bych neměla čekat vůbec a nic nekupovat a lakovat to co mám doma :D Jinak více se mi líbí s černým podkladem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem byla v nervu - růžovej poslední a ten druhej asi poslední 4 kusy. :D Jinak jo, taky bych si teď ty nákupy mohla možná ušetřit. :D

      Vymazat
  3. Koukala jsem na něj v drogerii a chvíli se nad ním rozplývala nad tou žužu barvou :D No asi si budu muset jeden pořídit, vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žužu barva :D Jsem po nich zatoužila od chvíle, kdy jsem je viděla na Fb, tak jsem ráda, že jsem na ně ještě narazila. :)

      Vymazat
  4. Líbí se mi v té něžně růžové variantě. Jinak to úplně nesnáším, když u nových laků ve stojanu skoro čtvrtka chybí! To je jasné, že se s ním prodavačky vesele lakovaly a možná nejen prodavačky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viky je omrkla a prý u všech trochu chybí. Ale je to divný teda. :D I za mě vede růžová. :)

      Vymazat
  5. Já už jsem koukala po jeho kolegovi,ale nakonec jsem odolala... Tenhle vypadá nádherně na té růžové-úplně andělsky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jeho kolegu tu taky někde mám a už se těším až ho nalakuju. :) Děkuju. :)

      Vymazat
  6. Už ho mám taky :-), z něho asi nikdo neulil tam tolik chybí u všech :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. Jsem ráda, že pár z vás zaujala i ta tmavá varianta. :)

      Vymazat
  8. Já už o nich taky vím celkem dlouho, dokonce jsem je viděla i v akci asi za 30 Kč.. ale vůbec mě nenapadlo s čím bych je sladila, tak jsem je tam nechala :D to ty si můžeš koupit cokoliv, protože to vždycky pěkně zkombinuješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to o tý akci mi ani neříkej....:DD
      Při nákupech ani nepřemýšlím s čím budu kombinovat. Obě toho máme tolik, že by se těch variant našlo..:))

      Vymazat
  9. Měla bych přestat sledovat Tvůj blog ! :D v drogérii mě tento lak nechával absolutně chladnou, ale sotva jej vidím u Tebe, tak jej nutně musím mít ?! :D Mám takový pocit, že na Tvých nehtech by i ten nejtragičtější lak vypadal perfektně ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za kompliment ! :-* :) A Leňulko....zůůůůstaaaaň :D

      Vymazat
  10. Je úžasný, nedávno jsem ho obdivovala v drogérce a asi si pro něj půjdu :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky mě v drogerce zaujal, ale po prozkoumání jsem ho vrátila zpět, já prostě "čárky" v laku nesnesu :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem je nemusela, ale pak se to najednou obrátilo a postupně jim začínám přicházet na chuť. :)

      Vymazat
  12. Áno, tie zvesti o Rimmeli sú bohužiaľ pravdivé :-( Ale tento cukrík, tento sladučký, trblietavý cukrík... Je tak krásny.Zatiaľ som tieto laky registrovala len na FB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel :( Jsem ráda, že se ti cukrík líbí Suzi :)

      Vymazat
  13. Asi týmto cukríkom druhú šancu. Na prvý pohľad ma totiž vôbec neoslovili... Ale ako vidím tvoje fotky, začalo mi vŕtať v hlave, či ich nepotrebujem :D Inak odporúčam Blackout vymeniť za Catrice Black to the Routes.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...