úterý 10. března 2015

China Glaze Texture - In the Rough


Pěkné úterý,

pamatuju si, že po texturovaných lacích od China Glaze jsem zálibně pokukovala minulé léto, ale žádný si nepořídila. Nedávno mi přišla krabice plná laků od čtenářky Míši a mezi nimi bylo i pět těchto texturovaných krasavců ♥

Jako první bych vám ráda představila odstín In the Rough - nejdřív jsem si říkala, že je to taková limetková barva, ale ta je asi víc do zelena. V tomhle převládá více žluté, tak by se možná dal popsat jako citron s kapkou limetky. :))

Ať tak nebo tak, je to překrásná jarní barva, která opravdu upoutá pozornost. Lakování s ním bylo celkem fajn. 1. vrstva úplně v pohodě. Lak se pěkně nanášel, nikam mi nezatékal a práce s ním byla pohodlná. Celkem rychle se na nehtech začíná objevovat onen texturovaný efekt. 2. vrstva už sem tam drhla a nelakovala se až tak pohodlně ( to se dalo očekávat, když povrch není hladký :-) - chtělo to víc soustředění, ale nebylo to nic, co by se nedalo zvládnout. :)

Dvě vrstvy úplně stačí a neschne nijak dlouho. Pokud se vám líbí, dá se stále sehnat na modeláži nehtů, kde ho koupíte za 99,-Kč







Na sluníčku úplně září :)




Jak se vám líbí ? A máte nějaký lak z kolekce Texture ?



21 komentářů:

  1. To je takový správný jedovatý odstín, mně by neslušel :) Ale jak to děláš ty, že tvým rukám sluší každý?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak moc děkuju za pochvalu :) Zdaleka mi ale nesluší každý. Třeba se moc necítím v křiklavě růžové až neonové.. Jinak mám pocit, že krátký nehty jsou na ty odstíny dost univerzální a sluší jim opravdu kdeco. :) Pak taky pravidelným zatlačováním nehtové kůžičky dostává nehet lepší tvar, takže třeba před pár lety, kdy jsem tohle nedělala, měla jsem nehty u lůžka užší a směrem dolů se rozšiřovaly. :D

      Vymazat
  2. Hm, vypadá vážně dobře. Strukturou mi hodně připomíná ten růžový pískáč od Gabrielly, který je podle mě nej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se nejdřív vybavil ten červený, ale máš pravdu i s tím růžovým, strukturou je to stejný. :)

      Vymazat
  3. Barvička je zajímavá ale ta textura je asi na mě až moc :D Jak na to koukám něco mi to připomíná ale nevím co, že by mech?

    OdpovědětVymazat
  4. Barvička je krásně jarní! A přesně takovou texturu laku mám moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, úplný jaro. :) To jsem moc ráda, že se líbí. :)

      Vymazat
  5. Textura vypadá super,ale ta barvička je na mě moc jedovatá...tobě ale moooc sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak toto je riadny drsňák. Mám pocit, že oveľa viac, ako bežné pieskové laky. Farba sa mi páči, ja mám rada takéto limetkové laky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že se mi lakoval v druhé vrstvě o něco složitěji, než klasické pískové laky. Na jaře se bude moc dobře nosit. :)

      Vymazat
  7. Krasny lak.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Struktura krásná, ale ta barva....neumím si ho na sobě představit...jedině snad v létě k hodně opáleným rukám....jako tobě ale sluší:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tak já to chápu, tohle asi není barva, kterou by si hned každý nalakoval. :))

      Vymazat
  9. Zelenou na nehtech nemám moc ráda, i když je to má oblíbená barva, ale tenhle...tenhle je prostě nádherný! Nevím, jestli je to tou texturou, ale fakt se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se ti líbí. :) Ta textura ho dost odlišuje, tak je klidně možný, že to bude tím. :)

      Vymazat
  10. Moc ti sluší, Romanko :) Já mám tyhle barvy a textury ráda jen k očumování na jiných rukách, sama bych se v tom asi necítila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten podzim to bylo ještě trochu "extravagantní", ale na jaře se bude nosit jedna radost. :D Děkuju ! :)

      Vymazat
  11. Zvláštna farba, asi by som si takú sama nevybrala, aj keď priznávam, že ten texturovaný efekt a absencia takej farby by ma nahovárali, aby som svoj názor zmenila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak je to zelený, tak je mi jasný, že to asi nebude úplně tvůj favorit. :D Ale víš co, tenhle by se ti možná nakonec i zalíbil, protože je fakt nádherně svěží, jarní a v kombinaci s prosluněným dnem a pěkným jarním outfitem je to vážně pecka. :))

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...