pátek 13. února 2015

♥ Nápis v oblacích ♥


Ahoj :)

Vítám vás u dalšího Valentýnského nail artu. Další už nebudou, dva jsou na mě tak akorát. :) Vodolepky s pusinkami a sladkými slůvky mám už poměrně dlouho a jaká jiná příležitost se mi zase naskytne, abych je vytáhla ? 

Docela jsem si i lámala hlavu s jakou barevnou kombinací ladit, protože už motiv sám o sobě je dost sladký a tak jsem chtěla už něco decentnějšího. Nakonec jsem při přehrabování šuplíky narazila na Raindrop od NYC a náhle přišel NÁPAD :D Zamilované vyznání v oblacích.




Na tvoření jsem potřebovala dva laky - modrý NYC 325 Raindrop, s kterým jsem nalakovala prsteník s prostředníkem a bílý China Glaze Snow, který jsem nalakovala na ukazovák a malíček. Necelou hodinku jsem čekala až budou oba laky opravdu suché a mohla jsem přejít k další části.

Prostředník s prsteníkem jsem měla jasné, tam chci vodolepky. Vystřihla jsem si tedy dva motivy a na 20 vteřin je hodila do mističky se studenou vodou. Pomocí pinzety jsem sundala z papíru motiv a umístila na nehet. K úplnému přilnutí na nehet a mírnému "vyžehlení" pomačkaných míst používám nejčastěji ušní tyčinku. Tou si vodolepky neponičíte. Teď už to chtělo jen vytvořit iluzi obláčků, k čemuž mi pomohla zdobící kulička a bílý lak. Sem tam jsem tedy něco naťupkala, ale vzhledem k velikosti vodolepek jsem se nemohla moc roztahovat. Přetřít nadlakem a je hotovo.


Na ukazováčku s malíčkem mám nachystaný bílý podklad, který je suchý a můžu tedy přejít k dalšímu kroku, čímž je metoda s potravinářskou fólií. Fotopostup uvidíte zde. Jde ale jen o to, že si na uschlý podklad nalakujete vrstvu vámi zvolené barvy ( v tomto případě onen NYC Raindrop ), a zmuchlanou potr. fólií ťupkáte do ještě mokrého laku, čímž vám vynikne spodní podkladová vrstva. Já jsem už jen doplnila o stříbrnou pecičku, přelakovala top coatem a bylo hotovo. :) Celé to mohlo trvat tak tu hodinku a půl.











Vodolepky jsem kupovala už dávno na  modeláži nehtů zde a pořád je tam najdete za 25,-Kč. Karusel se zlatými a stříbrnými ozdobami je z Born Pretty Store - zde.


Mějte fajn den a víkend :)

22 komentářů:

  1. Další tvé super povedené nehtíky.Nápis v oblacích nemá chybu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak ti ty karel drží?já mám doma kaminky a hned to odpadne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle mi drží výborně. Pokládám je na nehty, když je lak měkký, zatlačím ( většinou se zdobící kuličkou ), přetřu vrstvou nadlaku a drží dokud je sama nesundám. :)

      Vymazat
    2. Tablet si karusel zaměnil za karel :D........já to dělala u kamínků stejně,ale nemohla sem použít nátlak,pak z kamínků úplně vybledla barva.....asi zkusím tohle

      Vymazat
    3. Já jsem si říkala, že to bude jen nějakej překlep. :D
      Barevné kamínky používám málo, ale myslím, že mi z nich barva neutekla/nevybledla, ale asi záleží i na top coatu a kvalitě ozdob.

      Vymazat
  3. Ježiš,to je úžasný nápad-neokoukané a přitom velmi efektivní:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, krásné nehty! :) Taky bych chtěla vyzkoušet takové ty vodolepky/tetovačky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :)
      Já je mám moc ráda, protože to vypadá fakt hezky, není to nic složitýho a ani drahýho. :)

      Vymazat
  5. Nadherne nehty.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásná kombinace :) Je dobře, žes to dala na modrou, já si to ani s jinou neumím představit, vypadá to fakt krásně :) Moc šikovná Romanka <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Aničko :-* ♥ :) Původně jsem si myslela na nějakou bílou/béžovou, ale jsem ráda, že mě nakonec napadlo kombinovat s modrou. :)

      Vymazat
  7. To je prekrásne! Nápad s nápisom na oblohe ti naozaj vyšiel <3

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne, milé, rozkošné, ako ich ešte popísať, no jednoducho sú super! ♥

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...