pondělí 12. ledna 2015

Návrat k Night in Vegas


Ahojky :)

Tohle na blogu vlastně ani původně nemělo být. Po bůh ví jaké době jsem si ve volném čase nedělala nehty se záměrem nafotit je, ale prostě jen tak. Nakonec se mi ale výsledek líbil tak moc, že jsem rychle pelášila na balkon fotit, dokud bylo světlo. :)

Tenhle efektový lak od Essence Night in Vegas se už bohužel neprodává, což je teda věčná škoda, protože je neobyčejně krásný. Kdysi dávno jste ho u mě viděly v tomto příspěvku v kombinaci s černým podkladem.

Tentokrát jsem ho nalakovala na světlý podklad. Jedná se taktéž o lak od Essence, ale ani ten už se neprodává. :)) No zkrátka jsem neplánovala tyhle nehty publikovat. Koho by stejně zajímalo o jaký lak jde, tak je to Silky pastel french manicure, 04 French Lilac.

Nehty působily velmi jemně a určitě jsem je neměla naposledy. Ty šupinky, které lak obsahuje, byly mnohem výraznější. Co vylezlo na fotkách je jen slabý odvar toho, jak to vypadalo ve skutečnosti.











Přeju úspěšný start do nového týdne. A mimochodem, s jakým lakem ho zahajujete ? :)

20 komentářů:

  1. To je škoda, že to na fotkách nejde vidět, protože jinak se mi více líbí verze na tom černém laku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tak něco tam snad vidět je, jen to není tak výrazný, jak ve skutečnosti. :)

      Vymazat
    2. To víš, že drobet je to vidět :) chtěla bych je vidět naživo :D Asi mi budeš muset poslat tvoje ruce :D

      Vymazat
    3. Ještě mi nedodali náhradní, tak potom. :D

      Vymazat
  2. Keďže som ho už skúšala aj na svetlý podklad, tak aj napriek fotkách si to aspoň viem predstaviť. Ja mám na nechtoch lak, ktorý som dostala od Veve v kombinácii s Diorom a uvidíš ich už v stredu, lebo to asi dlhšie nevydržím :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem ho lakovala kdysi na bílý lak, tak to se mi nevyfotilo absolutně nic. :D Na tomhle to šlo lépe.
      Jů, to se na středu těším. :)

      Vymazat
  3. To je moc pěkné! Mám tyhle efektové laky moc ráda a obecně jsem si poslední dobou oblíbila třpytkaté laky :-) Tahle kombinace se mi moc líbí, já jsem na Vánoce nosila od Rimmel Oh! Mr. Darcy a na něm Disco Divu z té třpytkaté kolekce a mohu tuto kombinaci vřele doporučit ;-)
    bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :) Koukla jsem na ten Darcy a ou, ten vypadá tak dobře, že ho asi budu potřebovat. :D S tou Disco Divou musel vypadat moc dobře. :)

      Vymazat
  4. S černým nebo nude podkladem snad nikdy nic nezkazíš a vždycky to vypadá krásně :) Tady se mi teda taky víc líbí na černém, ale ta světlá má taky něco do sebe.. záleží na co má člověk chuť :) Já už mám od essence milion let starý cool breeze, který snad už taky nedělají.. a vždycky mě svýma příspěvkama nalákáš, abych oprášila ty svoje kostlivce :D nejdřív ty Oriflamy a teď zas tohle :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, přesně, oboje má něco do sebe. :) No ten Cool Breeze jsem zase zaspala já, což je škoda, taky se mi líbil. Jen oprašuj a zavzpomínej si. :)) Efektové laky od Essence byly asi moje první. :)

      Vymazat
  5. Moc hezká něžná kombinace,ale přeci jen vyniká víc na tmavém podkladě:-)Já mám zrovna na nehtech OPI How great is your Dane a přes něj Guerlain Gold leaf effect top coat-oba jsou od Ježíška...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takový kombinaci tleskám, určitě to vypadá překrásně. ♥ A děkuju. :)

      Vymazat
  6. Nikdy by mě nenapadlo, že ty šupinky budou tak dobře vypadat na světlém laku! Je to parádní kombinace. Stažení z prodeje tohoto šupinkáče jsem tehdy moc nepochopila, byla to podle mě škoda. Naštěstí jsem si ho ale taky stihla koupit. ;-) Jinak já startuji se Sparitualem v odstínu Color Trip. Po pár tmavších odstínech je to teda pěkná divočina. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co teprve ve skutečnosti, to byla krásná podívaná. :) Moc děkuju, jsem ráda, že se líbí.
      Ten Color Trip mám taky a je to docela srandista - taky ti na nehtech vyšla úplně jiná barva, než co je v lahvičce ? :D

      Vymazat
    2. No trochu ano, ale zase tak dramatická u mě ta změna barvy nebyla. Už se mi to stalo u více laků, a i u tohoto Sparitualu mi ta změna přišla v normě nebo jak to říct. :-D Akorát se mi už dneska odštípl ze dvou nehtů, tak šel dolů a nahoru šla Frieda. Taky ti vydržel tak málo?

      Vymazat
    3. Mně se změnil až do takový červený, tak jsem na to čučela jak puk :D
      No já ho měla asi cca dva dny a byl v pohodě.

      Vymazat
  7. No ten je! Zrovna teď mám na nehtech taky podobně světlou mani a je to příjemná změna :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Adri. :) Taky si tyhle odstíny vždycky přímo užívám. :)

      Vymazat
  8. To je krása! To je krása! To je krása!
    Toto mi hralo v hlave pri pozeraní tvojich fotiek. Naozaj nádherné.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...