pondělí 9. června 2014

Miss Sporty Clubbing Colours 024, 344, 452


Přeji příjemné pondělní ráno :)

V DM probíhala akce na laky Clubbing Colours od Miss Sporty 1+1 zdarma. Jeden kus tak vyšel na nějakých 15,-kč, což byla pro mě fajn příležitost vzít si zase pár barviček domů. :) To se týká čísla 024 a 344, protože oranžovou 452-ku jsem měla už dlouho vyhlídnutou u Suzi a Adriany. Já už se tu několikrát zmiňovala, jak tyhle a podobné odstíny poslední dobou musím mít, takže nebylo žádným překvapením, že mě ani tenhle kousek nenechal chladnou. :)

Tak se na ně koukneme trochu blíže :)



#344


Že tuhle barvu taktéž zbožňuju určitě víte, takže když jsem si vybírala akční dvojici, kterou si odnesu domů, tenhle odstín byl jasnou volbou. Světlejší fialová krémovka udělá vždy spoustu parády, a když se ještě navíc dobře lakuje, tak je to pro mě už opravdu výhra. K plnému krytí mu stačí 2 vrstvy, konzistencí je tak akorát a nedělá žádné levárny v podobě bublinek, či lysinek apod. Nalakovaný jsem ho měla necelé dva dny a krom jednoho sloupnutého růžku mu nic nebylo. 





A protože jsem ho měla nalakovaný v sobotu, kdy jsme s přítelem byli na Zvíkovském Podhradí, cvakla jsem vám ho i tam. :D Detail s brýlemi.. berušky mě nemusí, ale žluté okřídlené cosi zřejmě ano :))



#452


Tak tady tentokrát žádná sláva. :( Nelakoval se vůbec dobře a fotit se taky nějak nechtěl.. Tenhle lak má takovou lepivější, hustější konzistenci, díky které se mi v nátěru neustále tvořily rýhy, průsvitná místa a už jsem jen čekala na bublinky, ale ty se naštěstí nekonaly. Podezírám ho, že to bude starší kousek, protože holkám evidentně nic nekalého neprováděl. Nalakovat jsem musela 3 vrstvy, abych se konečně zbavila těch rýh ( hodně mi pomohl ale i top coat od Astoru, který vše víceméně pěkně zakryl ). Nosila jsem ho stejně, jako předchozího, tedy 2 dny a myslím, že šel dolů celkem nepoškozený.
Barva je nádherně sytá, ale nepovedlo se mi mnoho fotek, kde by na 100% odpovídal. 





#024

A teď odstín, který mě nikterak neoslovil a chtěla ho vlastně jen mamka. Světloučká růžová s perletí, která kryje ve 3 vrstvách ( na dlouhých nehtech by to určitě chtělo vrstvit ještě víc ). Jak je u těchto laků zvykem, tak jsou vidět trochu tahy štětečkem. Navíc čím víc vrstev dáváte, tím má lak trochu sklony bublinkovat. Za mě moc ne. Odstín mi připadá nudný, fádní a nezajímavý. 







Využily jste akce v DM na tyhle laky ? Bohužel ani nevím, jestli je akce stále aktuální, protože mě nikdy nenapadne se mrknout. Nicméně jsem jí využila koncem minulého týdne, tak třeba ještě běží. :)

Mějte fajnový den a přeju úspěšný start nového týdne.

19 komentářů:

  1. Hezky nafoceno. Fialového krasavce mám a naprostá spokojenost. I tu 024 a u mě docela v pohodě. Hlavně jsem ji používala pod černá razítka a ted aspon přes rok jse na ní nesáhla :D potřebuji provětrat i ostatní laky, když vezmu v potaz že je mám doma rok a ještě nebyly na nehtech :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Mít doma rok lak, který jsem ještě nezkoušela ? To bych asi nevydržela :D Co koupím, hned na sebe nedočkavě patlám :DD

      Vymazat
    2. Tak jsem šla do DM a 2 Miss Sporty jsou zase doma a k tomu Flormar s baby modrou barvou :D

      Vymazat
    3. Takže akce ještě platila ? To je fajn. :) Jů, baby modrá je dost dobrá ! :D Taky chci nový Flormar :D Matový, zvědavost totiž stále neopadla....

      Vymazat
  2. 344 je skutočne krásna farba, keby som nemala v zbierke niekoľko podobných, už by som po ňom pokukovala. Oranžový mám aj ja, ale lakuje sa mi s ním dobre. Problém s hustou konzistenciu má skôr tmavofialová 313, o ktorej som práve včera písala. A mám aj podobný perleťový, ktorý sa mi páči vo fľaštičke, ale na nechtoch také veľmi nemusím, takže ho mám 10 mesiacov v škatuli len na obzeranie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě hned pár podobných napadlo, co už doma mám. :) Jen já tuhle barvu tak moc můžu... :D
      Taky tak, v lahvičce by se mi snad i ta perleťovka líbila, ale na nehtech ne-e..

      Vymazat
  3. ja mám tie isté laky a sú perfektné len neviem prečo mne nevydržia dlho a zákazníčkam áno..ja mám nechty nalakované 1 deň a šúpu sa a zákazničky aj týždeň a nič

    pls follow me:
    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná kvalita nehtů, větší nápor na lak apod. Výdrž je celkem individuální.. ale naštve to. :/

      Vymazat
  4. Laky Miss Sporty mám moc ráda, moc hezké odstíny a docela dlouho mi vydrží. Akorát nejsem vůbec na perleťové laky, pár jsem si jich koupila a na nehtech se mi nelíbí. Ten fialový a oranžový odstín je super, asi se po něm kouknu.

    OdpovědětVymazat
  5. čo mi to zase robíš, hmm? :-D ty ma na Miss Sporty naučíš :-D čo myslíš, že spravím, keď nájdem tú fialovú? :-D budem sa utešovať, že veď mám takú od Gosh aj z Born Pretty, ale ktovie, či mi to bude stačiť :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My si to tak pěkně přihráváme viď. :D Ale je zajímavý, že hlavně u tý Miss Sporty :)))

      Vymazat
    2. aj Rimmel, aj keď nie až tak vo veľa prípadoch :-D keď ty to máš tak vždy krásne nafotené, že hneď zatúžim :-D

      Vymazat
    3. No a víš jaká je to pro mě pocta ? :D Však si určitě pamatuješ, jak jsem u tebe vždy slintala nad fotkami a nechápala, proč takový taky neumím. :D A pak hle, mám přece balkon, což takhle využít denní světlo ? :D Trošku zpomalená, nu co už. :)))

      Vymazat
    4. spomalená som bola skôr ja :-D teraz by som nemusela prelakovávať toľko lakov :-D

      Vymazat
  6. No ano, včera, dneska, a ještě uvažuju, že tam zajdu :). Včera to byly odstíny 032 a 452. Ten druhý jsem hned pomixovala s hnědým 036, protože jsem chtěla nějaký tmavší cihlový a už jsem to zkoušela i loni namixovat a v pohodě :) No a dneska jsem vyrazila pro 344 a znovu pro 452, ten si nechám už čistý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fajn, namíchat si takhle vlastní odstín. :) Na Fb jsem koukala, že byla měla být tentokrát u Rossmanna do 16.6. akce 1+1 na Miss Sporty :) Tak ještě že jsem v práci :DD

      Vymazat
  7. Dneska jsem tam letěla zas a mám 036 a 031...maniak :). Ale mně ty laky MS vyhovujou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 031 je strašně pěknej, ten mám ráda :) Já si ale taky myslím, že udělají fajn službu, takže se jim taky už rozhodně nebráním tak, jako kdysi.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...