sobota 21. června 2014

Co je u mě nového za posledních pár měsíců ? :)


Přeju vám všem krásný den :)

Víte, kdy jsem sem naposledy dala nákupy ?? V březnu ! No hanba mi, že jsem se s ničím novým neozvala takovou dobu. Budiž mi omluvou alespoň fakt, že když něco nového přibylo, většinou jsem to hned sdílela na Facebooku, takže ony dnešní nákupy pro některé z vás ani nic moc nového nepřinesou.

Od března uplynula docela doba, takže si sama nejsem jistá, zda jsem něco nevynechala :D

Začnu s laky, ale ke konci očekávejte i menší nálož oblečení a doplňků, které jsou podle mě naprosto k sežrání. ♥



Nejnovější úlovek jsou tyhle tři laky z nové kolekce Glitter od Gabrielly Salvete. Zařekla jsem se, že se mi nestane to, co se Sugar - a sice, že je neskoupím jak šílená hned, ale pěkně si počkám na nějakou zajímavou akci. A podařilo se. :) Včera jsme se s mamkou stavily u Rossmanna a laky tam měli v akci za 59.90,- jupííí :)) Mimochodem akce probíhá na celý sortiment Gabriella Salvete - teda na laky a péče určitě, ale zbytek si nejsem jistá. Někdy příště se doufám stavím i pro zbytek, protože tyhle kolekce mívám ráda ucelené.


O 164-ce víte, tu jsem vám začátkem června hned ukázala v samostatném příspěvku ( klik )
Jedná se o nový odstín a sehnala jsem ho u Rossmanna taktéž během akce za 59.90,- a olejíček na nehtové okolí ( který nádherně voní po citrusech ♥ ) taktéž za 59.90,-


Asi je zbytečné sem dávat zmínku o Sugar, když moc dobře víte, že je už mám kompletně. :)) Článek si můžete přečíst zde.


Tak tyhle krasavce jsem koupila v blogsale u Viennettky ( stále je tam dost laků k mání, takže doporučuji mrknout :) ). Ruby Passion jsem vám už ukazovala a stejně tak i Izzy. Článek na Barry M je napsán a příští týden tu bude k vidění. :)


Asi měsíc se mi už doma válí nový Essence - efektový nitkový lak ( na který je taktéž napsán článek a naplánován na příští týden :-). Koupila jsem u Rossmanna asi za 54.90,- nepletu-li se. O roztomile hravém Claire's jsem vám psala ve čtvrtek a odnesla jsem si jej z Prahy - konkrétně z Palladia z obchůdku Claire's za 109,- Na Catrice rozhodně nesmím zapomenout, protože to byl krásný dárek od Baju z Nagellackmaniak :)


Béžovou s třpytkami od Maybelline jsem koupila v akci v DM, kdy mě vyšel asi jen na nějakých 29.90,-
Z kolekce Bleached Neons jsem nakonec nedokázala odolat hezounkovi s číslem 241, avšak tak hrozně špatně se fotí, že nevím, kdy ho tu uvidíte, protože dávat sem tak moc neodpovídající fotky se mi nechce. Super Stay 7 Days jsem koupila u Rossmanna, když byl ve výprodejovém košíčku za 29.90,-


Asi všichni dobře znáte. :) Tak nakonec jsem je taky potřebovala. Ale tentokrát doopravdy. Tak nějak vše došlo, anebo se nedalo už dál používat. A na tyhle dva prcky jsem slyšela docela chválu. A víte co ? Rozhodně oprávněně. Base coat Give Me All ! zatím nedělá žádné neplechy v podobě bublinek ( což se mi po delším používání většinou stalo se všemi, takže uvidíme, jak si povede ), a po jeho aplikaci jsou nehty nádherně nablýskané a hladké. Do takových 5-ti minutek je dobře proschlý, což by měla být samozřejmost. Ovšem z top coatu Quick Dry mám opravdu radost převelikou. Konečně produkt, který co hlásá, také splní ! Jeden nátěr tohoto nadlaku vám vykouzlí krásně lesklý povrch a schne vážně slušně. Většinou s ním mám manikúru uschlou za takových 15-20 min, záleží na počtu vrstev barevného laku. A za tuto dobu bývá obvykle i odolný vůči lehkým rýpancům. Tak např. když jsem fotila Coloramu 89 s prstenem. Nalakovala jsem jednu vrstvu topu a hned šla fotit. Prsten mi po chvíli sklouzl a narazil o nehet. Já už protáčela panenky, že mám zřejmě hotovo, ale na nehtu nebylo ani škrábnutí.
Trochu jsem se rozepsala, ale to protože vám tyhle dva pomocníky můžu rozhodně s klidným svědomím doporučit. Seženete je u Rossmanna buď za 149,- ( jako já v případě base coatu ), anebo za zlevněnou cenu 99,- v DM ( u mě top coat :-)


Nějaké to zdobení musí být :) Na Modeláži jsem objevila super vodolepky za nějakých 25,- takže jsem hned dvoje vzala. Roztomiloučké se zajíčky a další spíš využitím na toho Valentýna. :) Spolu s nimi jsem objednávala i vzorníky na laky za 50,-/ks. Je tam 24 tipů, což je ukrutně málo, ale tak na jedno odpoledne jsem si pohrála. :) Kamínky v pytlíku jsem dostala spolu s lakem od Baju a modré nálepky s kytkami jsou ze spolupráce s Born Pretty Store. Samozřejmě jsem zapomněla vyfotit mušličky, které jsem si spolu s nálepkami objednala a také lak Orly, který jsem objednávala z modeláže s vodolepkami a vzorníky. A dala jsem ještě jednu poslední šanci magnetům od Essence, když už mám pár těch magnetických laků. Zatím jsem nezkoušela, ale jsem dost zvědavá. Nejsem si už jistá na kolik mě vyšel.. tipovala bych nějakých 50,-




Dostáváme se pomalu ke konci a teď je tedy řada na doplňky. V New Yorkeru se mi povedlo ukořistit v akci sadu čtyř náramků za 79,- a zlatý prsten za 29,- :))
Pak tu byla sada větších a menších prstenů buď ve zlaté, anebo stříbrné a tu seženete za 109,- ( zbožňuju je :-) Ale to nejlepší, zlatý náramek ( 129,- ), s růžovými provázky a jablíčkovým zapínáním ♥ Zdravím Dandelijon :))


Z úterního výletu do Prahy mám dobrý pocit. Sehnala jsem vše, co jsem potřebovala a to dokonce v rekordním čase. :)) Ve 13:00 jsme s mamkou přijely a po 18-té hodině nám jel autobus zpátky. Už v 15:00 jsem měla nakoupeno a to je u mě prosím pěkně hodně rychlé. :D Pro nakupování jsme zvolily Palladium a ke konci se ještě šly projít na Staromák, kde jsme trochu pojedly a chytaly hysterák nad nevychovanou, asi šestiletou holčičkou, která dost nepěkně útočila na místní holuby a až po drsném nakopnutí jednoho z nich, se maminka své ratolesti přestala přihlouple usmívat... Uff, občas jsem tam ty lidi fakt moc nechápala.

Ale to jsem odbočila a zpátky k tématu. V Tally Weijl jsem sehnala super svetřík s tříčtvrtečními rukávy a krajkou na konci ve slevě za 299,- Halenka je z H&M zlevněná na 350,- Baleríny z Deichmanna za 349,-


Sháněla jsem lehké kalhoty a našla v Tally Weijl za 529,- Spoustu takových měli i v Pimkie, ale zřejmě se jednalo o novou kolekci, takže ceny asi kolem 700-800 což se mi moc nechtělo. Ale byly krásný !
Tílka jsou z Clockhouse a byla v akci za 75,-/ks. Brýle H&M 179,-


Ze sandálků mám radost největší. :) Nejdřív se mi moc nelíbily, ale když jsem je zkoušela, věděla jsem, že bez nich nejdu. :)) Jsou neskutečně pohodlný, měkoučký a věřte, že na noze vypadají lépe, než takhle na fotce. Navíc mám pocit, že tam na mě čekaly :D Já obvykle nosím vel. 39 ale v tomhle případě mi seděly dobře ve vel. 38 a koukám na cenu - 399,- Zkouším o vel. větší a tam zase jiná cena - 899,- No došla jsem k závěru, že to mají špatně polepené, protože i ostatní velikosti byly za tu vyšší částku. Na pokladně vyjelo přezuvky/žabky, tak pán jen něco vypsal a měla jsem je za takovou směšnou cenu. :) Jo a jsou z H&M

Ani kabelka se mi prve moc nelíbila. Jenomže mám nedostatek kabelek se stříbrnými částmi ( přesně 0, než jsem koupila tuto ), a spoustu stříbrných doplňků. No nakonec jsem k ní byla přemluvena a vyšla mě na 250,- ve slevě v Clockhouse.


A už jsme u konce. :) V Takku měli krásný, bledě modrý svetřík za 249,- a v New Yorkeru tyhle botky za 349,- Ty se mi skvěle hodí, protože jsou trochu uzavřené a na chladnější dny budou fajn. :)

Nooo, tak snad jsem vám to trochu vynahradila, tu mou absenci v příspěvcích o nakupování a pro příště se ( snad ) polepším. :)

Je něco, co máme stejného ? Zaujalo vás něco ?
Mějte pěknou sobotu. :)

12 komentářů:

  1. Nádherné laky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. To je nálož :-) Super článek, hned jak jsem viděla nadpis jsem se třásla, až se začtu :-D Moc fajn nákupy, asi jsem teďka nejvíc zvědavá na ty Astoráky, taky nad nima dost vážně uvažuji, jelikož mi přestali prodávat Turbo Dry tc od NYC :( a tohodle zboží je vážně nedostatek - myslím toho, co opravdu funguje. Akorát ta cena je trochu vyšší, tak ještě uvidím. Jestli je to fakt tak dobrý a fungující, tak bych to asi i koupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem opravdu ráda, že se článek takhle líbil, když už jsem se do něj konečně pustila. :D Nooo, zvěsti o konci Turbo Dry se ke mně dostaly, ale naštěstí mi to moc netrápí. Jako byl fajn, ale mně stejně většinou tak od té poloviny dost zhoustl a nedal se už moc dobře používat. Ale jako pár lahviček jsem taky ponakupovala, než mě to přestalo bavit. :)) Doufám, že Astor bude vzornější ! :D Zatím si ho nemůžu vynachválit, ale kdyby začal zlobit, tak o tom dám vědět. :)

      Vymazat
  3. Prostě ty laky to je pro mě radost pohledět že? :D JInak ostatní věcičky jsou také moc pěkné :) Přejeme Tobě a panu Odinu hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to věřím Hani :D Ty Glitter se vážně ke mně dostaly tak, že ani netuším jak. :D Šla jsem jen do města do papírnictví, chtěla jsem poslat dopis a najednou jsem u Rossmanna a platím za Glitter...záhada !!! :DD
      Děkujeme Hani, i my Tobě a inspektoru Barnebymu přejeme s Oďákem krásný víkend. :)

      Vymazat
  4. Mně teda ty magnety essence nefungují. Koupila jsem si všechny, zvlášť na to srdce jsem se těšila a nakonec jsem zklamaná :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě taky ne, ale ty starý, tady u toho zatím nevím. No co, stejně jsem to kupovala s tím, že tak na 90% to fungovat nebude, ale byla jsem zvědavá, kdyby náhodou. :D

      Vymazat
  5. Odteraz, keď pôjdem po ulici a stretnem dievča s jabĺčkovým náramkom, budem hneď vedieť, kto to je...:-) Romi, to je perfektné, že si ho zohnala, mám radosť! Hovorila som, že tam na teba určite čaká.;-) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jak jsem se potěšila, když jsem ho spatřila ?? :D A šup ho rychle do ruky, taková kořist. :)) Škoda, že jsem nesehnala tu Evu - buď ji neprodávali, nebo mi bylo sděleno, že zrovna prodali poslední kus. Ale radost z náramku je převeliká. ♥ :)

      Vymazat
    2. Ježiin, ty si zlatá! Takže Eva beznádejne vypredaná?:D Hihi, aale čo, uloviť náramok je aj tak lepšejšie;-). Ale tá predstava, že niekto ten časopis zháňa, je proste strašne milá a... som z toho normálne dojatá, fakt...:-), ďakujem Romanka! :-*

      Vymazat
  6. jéé, ty růžovoučký laky jsou krááásný :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...