čtvrtek 15. května 2014

Flormar Pretty ••nail enamel•• P19 a nějaký ten nail art :)


Přeju pěkné čtvrteční ráno. :)

Dneska vám tu chci ukázat jednu moc pěknou barvičku od Flormaru.
Světlejší fialková s kapkou šedé, to je odstín P19 z řady maličkých 6ml laků pojmenovaných Pretty. Výběr těchhle laků je pro mě vždy oříškem, protože ta obrovská škála barev a různých efektů mívá za následek to, že stojím u stojanu, v ruce převracím už aspoň tak pátý lak, abych se za chvíli vrátila k tomu předešlému, který jsem si předtím už 2x prohlídla ( ale to je zřejmě pořád nedostatečně málo :-)), a takhle pořád dokola. Výjimkou byl snad tenhle jediný, který když oči mé zahlédly, ruka po něm chňapla a už byl můj ! Já prostě tyhle odstíny miluju. No a kdy jindy je na ně vhodnější doba, než právě teď ?




Lak je čistě krémový a maximálně poslušný. Tím mám na mysli to, že vás nebude trápit při lakování rýhami či bublinkami. Lakování si chválím, štěteček je užší a kulatý a poměrně kratší. Na palcích jsem kvůli tomu, že je drobnější, musela nehty přetřít více tahy, takže tohle by možná slečnám se širšími nehty nemuselo úplně hrát do karet. Na ostatních nehtech už nebyl problém, protože je mám oproti palcům o dost užší a do těch tří tahů jsem se vlezla. Jinak mi docela pěkně sedl uzávěr laku, který se od poloviny směrem vzhůru mírně zužuje a tím mi pěkně padl do ruky. Ke krytí vám budou stačit dvě vrstvy. Na fotkách je lak bez top coatu a sám o sobě se docela pěkně leskne.







Nooo.. a zkoušela jsem si nail art. Nakonec asi trochu překombinovaný, však posuďte samy.. Část s kvítky se mi líbí, ale s těmi puntíky jsem asi měla skončit dřív. :D Nejdřív jsem nalepila dva stříbrné proužky na prostředník. Pamatujete si ještě na limitku Superheroes od Essence ? Pásky pocházejí právě z ní. Jsou v sadě ještě se zlatými. A jsou naprosto otřesný. :/ Tím teď nemyslím vzhledově, ale aplikací. Z papíru, na kterém jsou položené se za prvé skoro nechtěly hnout a rozdělit je od ostatních, to byla čirá hrůza. Vrstvička lepidla, kterým jsou k sobě spojené se táhla a táhla a spolu s ní i ostatní pásky. Zastřihnout dostatečně odstávající kus z nehtu ? Tak to by byla kapitola sama o sobě. Evidentně se mi to zrovna dokonale nepodařilo. No ale pryč už od pásků. Na sluníčku házely odlesky ( což taky nevím, jestli se mi zrovna 2x líbilo. :D Abych to ale zbytečně moc už neprotahovala, tak kvítky jsem vytvořila stejným způsobem, jako tady a pak už jen pomocí zdobící kuličky vytvořila puntíky.








Při psaní článku jsem bohužel zjistila, že jsem z nepochopitelných důvodů zapomněla vyfotit štěteček.. snad ho dodatečně ještě někdy přidám.

A co vy, zaujala vás barva ? Vydáte se na lov ? :)

22 komentářů:

  1. Mám ho taky a musím souhlasit, je moc pěkný. Nail art je také pěkný a tady s tebou souhlasím těch puntíků je docela dost, jinak vydařené hrátky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Haničko :) Když nad tím přemýšlím, tak se mi nail art už celý nějak nelíbí. :D Puntíky fajn, kytky taky, ale ne dohromady, působí to na mě všechno tak těžkopádně. :))

      Vymazat
  2. Já bych si teda kvůli tomu nail artu snad i šla koupit ten lak. :D Mně se to teda líbí i s tím "dalmatinem". :) Lak má vážně krásnou barvu, škoda, že mi taková moc nesluší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, dalmatin, no jo :D Děkuju moc, to jsem moc ráda, že se tak líbí ! I když mně ne. :D Mně zas nesluší příliš výrazný růžovky. Zrovna jsem si nalakovala Raspberry a nějak mi momentálně nesedí. :/

      Vymazat
    2. Já jsem normálně světlá, takže by mi i šel, ale mám nějakej špatnej krevní oběh nebo co a konce prstů mi tak divně tmavnou/šednou občas, že by to byla strašná kombinace. :D S růžovkama to je to samý, prostě se to bije... Ale věřím tomu, že tobě sluší většina barev.

      Vymazat
  3. Ten lak je strasne pekny a punitky jsou maximalne roztomily :) Myslela jsem si, ze to mas nejakou nalepku, jsou jeden nehet jak druhy uplne stejny! Klobouk dolu :) Po tom serikovem prckovi se asi kouknu, vazne je moc pekny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, tak teď se normálně dmu pýchou. :D Děkuju ! Určitě po něm koukni, rozhodně ti bude slušet. :)

      Vymazat
  4. idem si oči vyočiť :-D to je tak krásna jemná fialová a ten nail art sa mi veľmi páči a veľmi jej pristane. tie bodky sú super takto, lebo to nie sú klasicky rozmiestnené bodky, ale originálnejšie, a tým, že je tam v strede to prázdne miesto, tak to na mňa nepôsobí, že je toho moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si jdu oči vyočit ( super výraz :-), z tak milýho komentáře :) Jako opravdu jsem vůbec nečekala, že se nail art bude až takhle líbit. :D

      Vymazat
  5. Tak to je vážne krásny lak. Ja by som možno prijala, keby v ňom bolo ešte o jednu kvapku šedej naviac:) Nechtíky sú inak krásne samé o sebe i bez akéhokoľvek prizdobovania, ale bodky na mňa pôsobia vždy hravo a rozkošne, takže chválim:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych ho brala ve všech různých variantách, protože fialovou miluju opravdu snad ve všech odstínech. :) Jsem velice potěšena, děkuju ti. :)

      Vymazat
  6. Krásná barvička :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkná barva a nail art se ti moc povedl. Je fakt, že by asi nemusely bejt tečky všude:-) s tím souhlasím. Nicméně opět parádička:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, pravda, nemusely. :)) Ručka ujela :D A děkuju ! :)

      Vymazat
  8. Pěkné, líbí! :) Barvička fajnová a mně by klidně stačily jen puntíky, ty já můžu :) ale i takhle je to povedené, šikulka! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju !! :) Ono by to tak celkově stačilo, buď jedno, anebo druhý. :))

      Vymazat
  9. Krásna farba :) Nail art sa ti podaril, najprv som si myslela, že na prostredníku máš nejakú nálepku/vodolepku, až potom som sa dočítala, že je to ručná práca. Fakt super nail art. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vy mi tady dneska ale děláte radost, mockrát děkuju. :)

      Vymazat
  10. Tahle barvička je nádherná" a celkově se nehty hodně podařily :)

    OdpovědětVymazat
  11. Parádní, puntíky se mi líbí velice. :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...