čtvrtek 17. dubna 2014

H&M Oh La La


Hezký čtvrtek :)

Copak tu dělá láček H&M ?? :)

To jsem takhle v práci obdivovala nehty své kolegyňky a protože se nestydím zeptat, byla tak hodná a půjčila mi ho k nafocení. Mě poslední dobou tyhle barvy přitahují jak můru světlo z lampy a navíc jsem moc ráda, že jsem si mohla zkusit lak od téhle značky, protože se k ní jen tak nedostanu. Ale je tu pár zklamání. Kryje ve dvou vrstvách, ale u té druhé má tendence dělat mírně díry. Ovšem největší zklamání je to, že v lahvičce vidíte nádherný zlatavý shimmer, ale po nalakování se po něm slehne zem.. prostě není. Myslela jsem si, jak se na slunci předvede, ale bohužel taková krása, co je v lahvičce, se na nehtech neobjeví. Jinak tekutina laku je středně hustá a až na ty občasné díry se s lakem dobře pracovalo - snadno se dostanete tam, kam potřebujete, aniž by vám lak stékal kam nemá. Strašně se mi líbí tvar a design lahvičky. Skoro bych řekla, že se mi ten lak nejvíc líbí uvnitř, prohlížet si ten nádherný shimmer a jen nad ním ochat. :D No ale stejně je to pěkný láček a určitě se na tyhle laky mrknu až bude někdy příležitost.
Občas mi vyšel odstín trochu světleji, než je. Nejvíc odpovídá na fotkách, kde je tmavší.







Ve stínu
Ve stínu

Lak mi na pravé ruce odcházel už druhý den po nalakování, ale měla jsem ho bez base coatu a top coatu, navíc v práci a tam mi skoro nikdy moc dlouho nehty nevydrží. 

Máte tyhle laky a jste spokojené ? Doporučily byste mi konkrétní odstín ?

Mějte se krásně. :)

11 komentářů:

  1. Škoda, že ten shimmer není na nehtech vidět více na sluníčku ho tam drobet vidím. Kdyby tak výrazný jako v lahvičce. Barvička je lahodícá pro mé oko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je to věčná škoda. Musim přiznat, že jsem na to čučela jak puk. :D Ale i mně se odstín líbí, povedl se jim. :)

      Vymazat
  2. Ty jo, ten je pěkný! Tyhle odstíny růžové mě dost berou ;-). Ono v HaM se teď s barvama laků docela vytáhli, při poslední návštěvě mi z toho šla úplně hlava kolem - krémové, glittrové, zdobící...žádný jsem si nevzala, ale chtěla bych to časem vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já se snad do dvou měsíců dostanu do Prahy a rozhodně mám v plánu pořádně očíhnout tyhle láčky. Co mi vyjelo v Googlu, tak mě dost zaujalo. :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Mně se taky zalíbil, jen ten shimmer mi tam trochu schází. :))

      Vymazat
  4. Farba nádherná, ale čo ma upútalo najviac sú tvoje krásne a zdravé nechtíky a dokonale upravené ich okolie :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...