neděle 27. dubna 2014

Dvě řasenky, ke kterým bych ráda něco řekla..


Pěknou neděli přeju :)

Po dlouhý době to dnes nebude o nehtech. Asi víte, že pokusy o přidávání líčení jsem vzdala už před nějakým tím týdnem, ale občas sem přidám příspěvek o řasence. Já řasenky ráda. A tyhle dvě obzvlášť, ač tomu prve vůbec tak nebylo. Taky to tak máte, že když je řasenka nová, čerstvá a tak... nějak moc mokrá :)) že se vám s ní nepracuje nejlíp ? Krom slepených řas a šmouh všude po oku byste ani neviděly, že vytváří nějaký efekt ? Já to takhle mám snad v 90% případů po koupi nové řasenky. A až cca po dvou týdnech si obvykle trochu "sedne" a práce s ní začíná být konečně tak nějak uspokojivá. Snad to máte podobně, protože jinak si asi budu připadat děsně mimo. :))

Tyhle řasenky mám určitě něco přes měsíc, dennodenně se s nimi líčím a tak myslím, že už na ně mám názor, o který se tu teď s vámi podělím.

Jak už jste z fotky správně vytušily, jde o Rimmel Scandaleyes Retro Glam a Astor Seduction Codes.
Jsou spolu v jednom příspěvku i z toho důvodu, že toho mají celkem dost společného. Tak například :
  • Hřebínek ve tvaru přesýpacích hodin
  • Jemné a drobnější štětinky
  • Obě jsou to objemové řasenky ( ovšem bude následovat ALE )
  • Cena
Jestliže má být Astor objemová řasenka, tak se to zřejmě moc nepovedlo ( anebo mám divný řasy ), ale spíš mi přidá na délce, než na objemu. A jelikož hlásá, že vám přidá až 9x větší objem, tak se nepovedlo podruhé.. Teď to vypadá, že jsem s řasenkou nespokojená, ale není to tak. Poté, co jsme si padly do oka ( doslova :)), se mi líbí, že řasy docela prodlouží ( i když se to občas z fotek nemusí tolik zdát ), neslepuje a hlavně se během dne nikde nerozmazává. Opravdu jsem čekala, kdy si všimnu prvních šmouh pod obočím a opadaných kousků pod spodními řasami. Nic takovýho se nekonalo, měla jsem ji tolikrát, že už to ani nespočítám a vždy se chovala vzorně. :) Nanáším ji ve dvou vrstvách - ostatně jako každou řasenku - a i si s ní můžete chvilku pohrát aniž by vám hrozily žmolky či slepené řasy.





Rimmel Scandaleyes Retro Glam.. tak ta by měla opět dodat objem a vyčarovat " Řasy v ikonickém stylu 60. let "....ehm, ehm :)) opět jsem s řasenkou moc spokojená a ještě víc, než s tou Astor. Ale nezlobte se na mě, řasiska, kdy ty ženy měly řasy jak mrkací panenky.. to vám tahle řasenka fakt neudělá. :) Řasy opravdu krásně pročeše, natočí a i ten objem rozhodně přidá, ale ikonické řasy 60. let si představuji úplně jinak. Takže buď mám přehnané nároky ( což si vzhledem k sloganu reklamy nemyslím - ale zase nejsem úplně naivní ), anebo opět nemám adekvátní řasy.. Jinak zase ji můžete nosit celý den a nikde nic neopadává/nemaže se. Za mě po dlouhý době opravdu hodně dobrá řasenka od téhle značky. Hřebínek má na mě ještě jakž takž akorát, i když stále u mě vedou menší/tenčí. 







Obě řasenky byste měly sehnat za nějakých 190,-kč 

A jaký názor na ně máte vy ? Shodujeme se, anebo vůbec ? :)

Mějte pěkný den :)

8 komentářů:

  1. Obě řasenky na mě působí moc hezky :) Řekla bych, že svojí práci plní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nějak na půl plní, ale vesměs jsem s nimi spokojená. :)

      Vymazat
  2. Klasické linky miluju:) a to barevné líčení bylo supr, myslím si, že bys klidně mohla psát i o dalších věcech než jsou nehty, i já se je snažím na blog protlačit:D jinak k řasenkám- taky mi mnohem víc vyhovují až po delší době, kdy jakoby zhoustnou. Tenhle tvar kartáčku by mi určitě nevyhovoval, musím mít umělé štětinky s ohebným kartáčkem:) ale je dobře, že jsi spokojená a že svou funkci "holky" plní:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já je mám taky ráda, ale mám blbej tvar očí a ne vždy se povede. :))
      Jinak u mě je asi max napsat o řasence a když se jednou za rok povede vyfotit líčení, tak to sem taky dám...:D Já to zkrátka neumím, psát o něčem jiném, než o lacích. Např. ke rtěnce, tělovým mlékům apod. většinou nemám moc co říct, tohle zkrátka neumím, což je asi trochu vidět i v tomhle příspěvku. :)) Nakonec by mě to ani nebavilo, protože ani jinde takový články moc nevyhledávám. Takže u těch laků raději zůstávám i nadále, to je moje srdcovka. :))

      Vymazat
    2. Tak jsi v tom hodně dobrá, tak proč by ne;)

      Vymazat
  3. také používám střídavě jednu řasenku od Rimmelu a jednu Astorku :D a strašně moc se mi líbí to první líčení!♥ ta azurová linka je nádherná!

    www.Lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobrá shoda náhod. :)) Děkuju, ty barvy se mi k sobě děsně líbí, vypadalo to zajímavě. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...