neděle 23. března 2014

Flormar Black Dot - BD05


Ahoj :)
Dnes mám pro vás takovou tu miminkovskou modrou :). Když jsem tenhle láček měla nalakovaný, na sobě jsem měla lehčí svetřík v meruňkovém odstínu a už to vyhlíželo dohromady tak jarně. :) 
Kdo sem chodí pravidelně, tak určitě ví, že Flormar tu má dnes premiéru. U nás ve městě totiž nebyla žádná prodejna, která by tuhle značku vedla. Ale pár měsíců máme k dispozici taky už tu novou Tetu, což jsem právě nedávno zjistila a to úplnou náhodou. Vracely jsme se zrovna s mamkou z pošty a v plánu byla návštěva Rossmanna. Říkám, že půjdeme parkem, nikdy tudy nechodíme. A po pár metrech nalevo od nás NOVÁ TETA. :)) Juchů. :) Asi si umíte představit, s jakým nadšením jsem dovnitř vcházela a hned se poohlížela po dekorativce s jasným cílem - Flormar a Uma. Tak v prvním případě jsem uspěla, ale Umu prý zatím nebudou mít. :( Nevadí. Dneska vám teda můžu ukázat můj první kousek od týhle značky a to Black Dot. 



Když byla v drogeriích k mání řada Polka Dots od Maybelline, docela mě mrzelo, že se k nám nedostal modrý odstín. Proto jsem byla velmi mile potěšena, když ve stojanu zahlídla tohohle modráska s černými hexagony a menšími puntíky. Modrá je tvořená vysokým podílem bílé a řekla bych kapkou šedé. Lak je trochu hustější a v první vrstvě nehty zabarví jen minimálně. V druhý už je to v pohodě, ale zase se mi trochu hůř lakoval. Jakoby se mu nechtělo vždy tam, kam jsem ho chtěla, což má za následek, že hlavně prsteník jsem neměla úplně dobře nalakovaný a na okraji ho tak trochu chybí. Nebudu teda zastírat, že se mi víčko laku nedrželo zrovna 2x dobře.. Dala jsem na něj dvě vrstvy top coatu a to taky od Flormaru ( Quick Dry Extra Shine ), a teda to schnutí nic moc.. možná jsem tu druhou vrstvu Black Dot dala silnější, i když bych neřekla.. každopádně i po cca hodince a půl, byl lak na dotek ještě měkký a při ťuknutí nehtů o sebe i maličko lepivý. 
Ale jinak mu nic moc vytknout nemůžu..







Jinak láček mě vyšel na 69.90,- a v nabídce byl ještě v takový žvýkačkově růžovým odstínu. 

Co vy a laky Flormar ? Jak jste s nimi spokojené ?
Mějte se fajn. :)

31 komentářů:

  1. Krásný!! Gratuluju k objevení nové Tety :D :D Flormar laky mám ráda, s těmi co mám se mi lakuje dobře, nedělají žádnou neplechu, mají krásný výběr barev, efektů, finišů, různé řady laků... Takže vždycky stojím a hrabu a hrabu a ochám :D Ale teda zrovna řadu Black dot jsem u nás neviděla, a to se koukám pokaždé, protože hned jak jsem je viděla na netu jsem se zamilovala :D Taková škoda :( Nebo řada Icy top k nám taky nedošla a je tam pár pěkných kousků...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Niky. :) Taky si ještě gratuluju a uznale poplácávám po rameni. :D No těch efektů opravdu kopa, úplně jsem zírala na ten stojan, z každý strany něco jinýho a zajímavýho až jsem nevěděla, kam se dívat dřív. :)) Ty Icy Top mě zrovna moc nezaujaly, protože nemám ráda v lacích nitky, jak jsem tak zjistila. :))

      Vymazat
  2. U nás predávali laky Flormar kedysi v obchode s oblečením, čo sa volá Debenhams a aj tam bol celkom slušný výber, len ten obchod nám zrušili :( A tetu nemám veľmi po ruke, takže som lenivá tam chodiť :D Tento lak ale vyzerá pekne, kvôli nemu by sa mi možno do tej tety oplatilo ísť :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Arvonko, motivační výprava. :)) Už se nemůžu dočkat dalších kousků, které tam na mě ještě čekají. :D

      Vymazat
  3. No pěkný kousek :) tyhle jsem u nás v nový tetě neviděla :( darebáci ale jinak Flormar já ráda, jde to poznat i v počtu kusů, které se u mě vyskytují :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, nemáš jich zrovna pomálu. :D Snad vám je tam ještě dodají, Hani. :) A děkuju. :)

      Vymazat
  4. Je krásný <3 Já ale tuhle značku pžehlížím, vlastně ani nevím proč :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se na ni naopak vrhla jak zběsilá. :D To je asi tím, že jsem neměla doteď možnost si je živě prohlídnout a jen jsem obdivovala jinde, takže najednou vědomí, že je taky můžu vlastnit..super. :)) A děkuju. :)

      Vymazat
  5. Je krásný to se mu musí nechat, jen škoda toho dlouhého schnutí a pracnějšího lakování. Ale kdybych na něj narazila, tak ho stejně asi omrknu, neboť se mi vážně jeho efekt líbí.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono nalakovat ho ve dvou slabších vrstvách a použít lepší top coat, tak by to bylo v pohodě. Jenomže jak je lak hustší a ještě s tolika puntíky, tak se to nedá tak ukočírovat. Ale jinak je bezvadnej, moc pěknej kousek do sbírky. :)

      Vymazat
  6. ja som si kúpila 4 a stánky zrušili, takže som si ich veľmi neužila. naša Teta, tú by som tak ani nenazvala, lebo je úplne mimo sortimentu (žiadny Flormar, GS, MIYO...) a v keď som v Trnave a idem do Tety, tak vždy na ne zabudnem, už si to musím vtĺcť do hlavy, že ich tu nájdem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéjda... a že je fakt krásny :-D

      Vymazat
    2. Ještě by k tomu mohli přihodit tu Umu a budu nejvíc spokojená. :D Ale tak nesmím to přehánět, jsem strašně ráda, že tu máme dostupnou zase další značku. :) Jinak to zamrzí, když to zruší. Co tady máme tu starou Tetu, tak tam mají jeden stojan s GS a pak jen u pultu různý no name laky, který smrdí jak lepidlo a člověk aby se bál si to dát na nehty. A děkuju Suzi. :)

      Vymazat
  7. Já na tu Tetu u nás pořád čekám a pořád nic. :D Jinak ten lak - ach! Jako asi fakt pro něj poběžím, protože je to pecka... Určitě mu ke kráse pomáhají i ty skvělé fotky! Každopádně já moc na puntíky a všemožná třpytítka v lacích zrovna nejsem, ale chtěla jsem tomu dát šanci a přesně něco takového jsem hledala. Ta modrá bude jistojistě super a určitě se s ní hned skamarádím.

    Dík za tip a hezký den. :)

    Runa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mockrát. :) Jsem si jistá, že naživo tě oslní ještě víc. :)
      Krásný den i tobě, Runo. :)

      Vymazat
    2. No a zrovna dnes začli tu Tetu překopávat. :D :)

      Vymazat
    3. No vidíš, tak to se brzy dočkáš :))

      Vymazat
  8. Čoveče ale u nás mají ty Flormary i v obou starých Tetách. Barva je to krásná, ale to schnutí, no potěš koště... To by mi ranilo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás ne, tam jen jeden stojan s GS, smradlavý no name laky u pokladny a nepříjemný tety :D

      Vymazat
  9. vidíš! to bol osud! vyplatilo sa ísť inou cestou, lebo je fakt prekrásny! ja doma ešte nemám ani jeden lak od Flormaru, tak sa pokochám aspoň takto u teba týmtom krásavcom!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osud, moje řeč ! :D Dnes jsem pořídila další tři kousky, takže pár se jich tu jistojistě ukáže, jen to musim nějak rozumně rozvrhnout, aby tu teď nebyly moc často po sobě :))

      Vymazat
  10. Hmm, krásný, jen u mě by byl problém se schnutím, potřebovala bych pro sebe víc času, ale za to lak nemůže:o)) Ale moc hezky se mi dívá na fotečky, to je fakt:o)) A chápu Tvou radost z Tety, stejné nadšení by ve mně vyvolal Rossmann, kdyby se objevil někde v dosahu:o)) Krásný den přeji!:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se fotky líbí ! :) Víš co, on s tím schnutím nakonec asi fakt bude na vině ten top coat od Flormaru, protože od tý doby co ho používám mi všechno schne nějak dlouho. :/ Jsem na něj řádně naštvaná a v nákupech se o tom rozepíšu ještě trochu víc..
      Zrovna dneska jsme s přítelem projížděli okolo jedný drogerie ve který jsem ještě nebyla - nemám to při cestě, ani tudy nechodím, takže se tam chci zajít podívat, copak tam mají..Budu obrážet všechny zapadlý drogérky ve městě, jak se zdá. :D
      Tobě též krásný den, Marcelko. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...