středa 29. ledna 2014

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 30 Chilled Lilac & Maybelline Brocades č. 220, aneb vážně povedená dvojka ! :)


Ahoj holky. :)

Dneska to bude o dvou lacích, který jsem si vážně moc zamilovala. A bude to asi hodně dlouhý, protože mám kvanta fotek jak samotnýho Brocades, tak i Max Factor a pak ještě jak jsou pospolu, takže článek bude obsahovat až čtyři části a asi milion fotek. :)) Hned chci říct, že tyhle dva láčky se k sobě neuvěřitelně hodí, že bych je dala do sady, protože každý zvlášť sám za sebe zase tolik neodzbrojí, ale jakmile jsou tihle krasavci spolu, stává se z nich silná dvojka. :) 

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish 30 Chilled Lilac


Velký krasavec v malém, 5-ti ml balení, který dokáže ulahodit oku svou jemnou, něžnou barvou, ale taky pěkně nazlobit, protože lakování s ním není zrovna procházka růžovým sadem. Aby bylo vše jak má, potřebovala jsem ho ve třech vrstvách, protože v první dělá dost holých míst a ač je štěteček spíše z těch měkčích, ve druhé vrstvě pořád nějaká ta ďoura byla. Ve třech se to srovnalo, ale občas se místy vytvořila bublinka, což zase naštěstí zakamufloval top coat. Zase ale musim pochválit rychlost schnutí, protože ač byl ve třech vrstvách, do hodinky bylo sucho. :) Ano, sice s top coatem, ale některý laky mi špatně schnou i s ním. 





Maybelline Colorama Brocades č. 220


Při pohledu na tenhle lak vidim hned nějaký nádherný, zlatý šaty z brokátu jak pro princeznu. :) Tekutina laku je plná zlatých pidi částiček a středně velkých růžových glittrů. Kryje ve dvou vrstvách, při čemž ta první se nanáší bez větších problémů, ale u druhé se už štěteček tak nějak nechce lehce sklouznout po ploše nehtu, za co můžou samozřejmě jak ty glittry, tak i hustší konzistence laku. Glittry si navíc ještě sklouzávají k hraně nehtů, takže se musí trochu usměrňovat v průběhu lakování. Byla jsem trochu překvapená, že lak schnul trošku déle, protože většinou tyhle typy laků schnou ( aspoň mně ), docela rychle. I po přidání TC byl lak zhruba po hodině trochu měkčí a snadno by se dal porušit. V tomhle momentu asi u každé z vás nastává otázka, co odlakování. Takže to už mám za sebou a nakonec to nebylo tak hrozný. Čekala jsem to horší. Tamponek si nasosá tu základní tekutinu, takže na nehtech vám zbyde hora samotných třpytek. Ty ale po chvilce žmoulání tamponku šly dolů. Jen ten nepořádek, třpytky všude. :D 






A teď společně... :)
Přichází nejhezčí část příspěvku :)
Zkoušela jsem dvě varianty. Tou první je ukazovák s prostředníkem MF a prsteník s malíčkem Maybelline :









A druhá varianta. Maybelline jedna vrstva přes MF na prsteníku :

Vidíte, jak ty laky k sobě skvěle sedí ?? :)) Ten zlatý nápis na lahvičce MF je snad totožný, jak samotný Maybelline. :D







No tak jsem se snažila ty fotky maximálně zredukovat a stejně je jich k zbláznění moc. :D 
Jinak Brocades koupíte u Rossmanna oprava, kupovala jsem v DM za 64.90,- a ty mini laky od Max Factor teď mají v akci v DM za 89.90,- ( normálně stojí tuším 129,- )

Mějte prima den a doufám, že příspěvek se líbil. :)

25 komentářů:

  1. Nádherná něžná kombinace :))
    A jsem asi nešika, ale mně se ta Colorama odlakovávala fakt hrozně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju. :) Taky jsem, jak jde asi vidět, z toho nadšená. :D Jo, já ti věřim, teda dost jsi mě s tím odlakováním vyplašila, ale nakonec to šlo. :))

      Vymazat
  2. prečo niektoré krásne laky tak blbo kryjú? :-D ale aj tak krásny a ten druhý, to je nádhera, nádhera a nádhera!!! a dokopy dvojnásobná! problém s fotkami, ako vieš, mám aj ja :-D ale keď treba dať záber s každého uhla a polohy :-P :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No že jo, to nejde odbýt pár fotkami a nazdar. :D Jenom mě teď štve, že je ten příspěvek tak dlouhatánskej, když mě to po zadání Odpovědět hodí na začátek článku.. :/ Nevim proč to dělá. A samozřejmě děkuju moc. :)

      Vymazat
  3. Ani jsem nestihla celý článek přečíst a už musím psát koment, protože to ja tak nádherná kombinace!! Opravdu boží a moc Ti sluší ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, moc děkuju Moni ! :) Taky se mi stává, že bych nejraději hned sjela do komentů, jakou cítím potřebu chválit. :D Tak ještě jednou moc děkuju za pochvalu. :)

      Vymazat
  4. Tyhle tvé články jsou pro mě balzámem pro duši i oči! Jsi jedna z mála, která ty nehty má fakt pěkně nafocené! A tenhle design ne úžasný, hned jsem se nechala inspirovat a už vím, co nalakuji příště ;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥ Moc děkuji za pochvalu, Kristine, ani nevíš, jakou mám radost ! :)

      Vymazat
  5. Pořád na mě ta krásná barvička od někud kouká - Insta, Fb... já si ten lak fakt budu muset zajít koupit... ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, rozhodně doporučuju oba.. i když se jeden špatně lakuje a ten druhý jde trochu hůř dolů..miluju je oba. :D

      Vymazat
  6. Ty laky se mi každý sám o sobě moc líbí - ten Max Factor je krásný, něžný a Maybelline se jim fakt povedl (taky ho mám, heč :)). Ale spolu jim to ladí neskutečně. A smekám, žes Maybelline dala na víc nehtů ve dvou vrstvách, pač já mám stejný problém jak Nikol - vůbec mi nejde dolů a to jsem ho použila jen jako efekt :/ Asi na takové laky nemáme ten správný grif :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že ho máš, heč. :D :D Děkuju, vážně jsou to dohromady neskutečný krasavci. :) Tak já nevim s tím odlakováním. Jako není to zrovna pohodička šup šup a je dole, ale taky nic tak hroznýho. Ale je fakt, že jsem se s tím moc nepárala a drhla docela nešetrně, jestli ono to nebude nakonec tím. :D Jo a dnes jsem zkusila ten lak Uma, co mám od tebe, spolu se stříbrným Brocades a sluší jim to. :)

      Vymazat
    2. Jééé, tak to jsem zvědavá na fotky :)

      Vymazat
  7. Spolu ty laky vypadají vážně moc pěkně a strašně se mi líbí tvé fotky. Projela jsem dneska všechny tvoje články a některé laky jsou fakt úžasné! =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow :D Moc děkuju, jsem ráda, že se fotky líbí ! ♥

      Vymazat
  8. ten maxfactor ma dokonalu farbu wow! a v kombinacii s tou Coloramou to uz ani nemam slov!

    Pozývam na giveaway o značkové plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  9. Takových krasavců klidně milion fotek, pěkně zleva, zprava, tak a opačně atd. atd!!:o)) Vážně, když se začtu do článku a začnu se těšit na fotky, tak se chci kochat a ne litovat, proč tu není víc fotek:o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je fakt, že když je někde málo fotek, tak mě to taky trochu zamrzí, protože se chci pokochat víc. :)) Tak jsem ráda, že jsem ti v tomhle případě vyhověla. :)

      Vymazat
  10. Brocades je nádherný :-o Ako to, že som ho v DM nevidela? Musím napraviť :D A obdivujem, že si vieš pekne nafotiť nechty, mne to teda vôbec nejde :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se po něm mrkni, tenhle kousek je bezva. :) A děkuju ti za pochvalu, moc mě to potěšilo. :)

      Vymazat
  11. Krásná kombinace ale jsem ráda, že jem si tuhle řadu nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já nakonec zjišťuju, že by mi úplně bohatě stačil tady ten jeden..:)) A děkuju Hani. :)

      Vymazat
  12. Jsou oba nádherné a fakt k sobě naprosto dokonale ladí. Každý samostatně jsou nádherní a dohromady se mi osobně líbí hlavně kombinace dva na dva :D (Ten hokej zanechává stopy :D :D) Max je strašně jemný, elegantní, úplně jsem se do té barvy zamilovala. Škoda jen těch vlastností, ale beztak si ho nakonec pořídím :D A s fotkama - čím víc, tím líp! Takže paráda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlastnosti má nic moc u lakování, ale já mu odpouštím, tohle je moje láska. ♥ Jsem fakt ráda, že jsem ho vzala. Mám radost, že množství fotek je oceněno a vítáno, alespoň vim, že se nemusim brzdit. :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...