úterý 10. prosince 2013

Gabriella Salvete STARS Enamel - 12 Lola


Ahojky,

vyfotit krásnou něžnou Lolu pro mě byl docela oříšek. Ještě jsem se radovala, že svítí slunce a fotit se bude určitě jedna radost. Jenomže na slunci se lak tvářil jako bílé hrubé cosi a já musela naopak čekat, až si slunce trošku zaleze. Pak už to bylo o něco lepší, ale nejlépe se mi fotilo z jednoho určitého úhlu a tak se budou asi fotky zdát dost podobné jedna druhé. :)) Tak potíže s focením asi uzavřeme a budeme se věnovat samotnému laku.
Mně ta barva trochu připomíná cukrovou vatu, opravdu hodně hodně světloučká růžová s velkým podílem bílé a maličkými stříbrnými částečkami. Když jsem ho lakovala, měla jsem nehty trochu povyrostlé a vůbec se mi na nich nelíbil. Takže jsem je zase zkrátila ( poslední dobou se v krátkých nehtech cítím nejlíp ), a hned se mi to o 100% zalíbilo víc. Lakoval se dobře, ale jelikož je tak světlounký, lakovala jsem až tři vrstvy. Za chvilku byl uschlý. 

A teď fotky. Posledních pár je opět s top coatem - klasika dvě vrstvy.












Mějte se hezky. :)


16 komentářů:

  1. Fajnovy kousek, kupodivu se mi líbí i s nadlakem ;) škoda, že s práce chodím pozdě, tak nemůžu laky fotit na denním světle. Takhle nevím, kdy se k němu dostanu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V týdnu testovat výdrž a o víkendech hromadně nafotit a připravit. :D No je to hrůza, já jsem ještě v pohodě, že si můžu nafotit ve volném týdnu a nail art případně cvaknout bleskem večer, ale nevim, jak bych to dělala, mít volný jen víkendy. :/

      Vymazat
    2. No s volnýma víkendama to jde těžko :/ A ani ty víkendy volné nemám, to zas musím poklidit... no není to jednoduché :D A u Loly vede varianta bez top coatu :)

      Vymazat
    3. To aby se člověk zas celej víkend věnoval jen blogu :D No to nejde, to je jasný.

      Vymazat
  2. Vypadá moc krásně, hlavně na Tvých nehtících. Jinak ale musím říct, že žádný od GS nevlastním a ani mě to nějak neláká a normálně se mi tento světlý nelíbí, ale teď u Tebe... WOW, fakt pěkný =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem fakt ráda, že se líbí. :) Já jsem naopak blázen do všech Stars až moc.. :))

      Vymazat
  3. To je tak dokonalá barvička!! Moc ti sluší a fotky jsou povedené :) Já jí snad brzo zas nalakuju a snad i přefotím pač moje fotky tak povedený nejsou..:D Achjo už se těším na sluníčko :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ho foťák na sluníčku vůbec nebral, nějak to nezvládal. :D A děkuju mockrát, Moni ! :) Na tobě vyzněl ještě něžněji, protože máš nehty do obloučku a to je takový jemnější. :)

      Vymazat
  4. Juchů, to jsem ráda, že tady tu Lolu vidím :-)! Stala se mi totiž taková věc - potřebovala jsem ještě něco dokoupit kamarádce k Vánocům, tak jsem usoudila, že lesk na rty a lak na nehty bude to nejlepší. Vběhla jsem do drogedie, čapla lesk a štrádovala si to ke stojanu GS, protože už jsem měla v hlavě, že jí vezmu Princess. Neměla jsem moc času, tak jsem se nad tím moc nerozmýšlela a prostě vzala světle růžový Stars. A jaké bylo moje zděšení, když jsem v autobuse zjistila, že jsem vzala místo Princess Lolu :-D. Tak jsem si Tvůj příspěvk řádně načetla, abych jí zítra mohla podat podrobný výklad :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni se zamění celkem snadno tyhle dva odstíny, když je člověk moc nezkoumá, to je pravda. :) Oproti Princess je Lola taková chladnější a teď teda i docela váhám, která se mi líbí víc, ale asi to vyhrává Lola. :) Kamarádka bude mít určitě radost z takových dárečků. :)

      Vymazat
  5. Jééé to je nádhera!!! :)) ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Ten je opravdu moc krásný, jemňoučký :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...