čtvrtek 4. července 2013

Oděna do fuchsiové a lila :)

Dobré ránko. :)

Líčení tady dlouho nebylo, ale dnes si jedno dáme a prozradím, že mám nachystané ještě jedno, které uvidíte nejspíš příští týden. 
Nic extra to není, líčení je asi týden a půl staré a ty, co mě mají rády i na mé Fb stránce, už fotku viděly. Nejdřív jsem si říkala, že na to článek psát nebudu, ale tohle jemnější líčení se mi zalíbilo a třeba se bude líbit  i vám, tak proč ho sem nedat. 
Celé pohyblivé víčko jsem přetřela fuchsiovým stínem ( na fotce ta barva vyšla spíš jako světlejší růžová, ale ve skutečnosti to bylo tmavší ), a do vnějšího koutku jsem použila stín v barvě lila. Zlehka jsem to vystínovala, doplnila o spodní vnitřní linku a do koutků očí dala trochu světlejšího stínu pro rozjasnění.

Použité produkty 



Tak se mějte fajnově a já doufám, že se vám líčení líbilo. :)


6 komentářů:

  1. Krásné :) moje barvičky a zase důkaz, že hnědoočkám sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně moc pěkné! Už se moc těším na další. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy ta paletka vypadá lákavě!:) také bych si chtěla časem podobnou pořídit♥ sice bych z těch barev určitě používala jen pár oblíbených, ale třeba bych se na focení rozhoupala a zkusila bych i nějakou výraznější! :)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to přesně tak, jak říkáš. :)) Nejdřív jsem myslela, jak budu používat všechny, ale pravda je taková, že skoro po dvou letech, co ji mám, jsem si oblíbila pár odstínů a spousta z těch ostatních jsem ještě vůbec nezkusila. :-O

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...