úterý 18. června 2013

Rimmel London 60 Seconds - 540 Chocolate Fountain


Přeju příjemné úterní odpoledne. :)

Co si ho trochu osladit čokoládkou ? Jestli jste pro, tak vám moc ráda dnes předvedu tenhle kousek, který jsem nedávno dostala od své švagrové. To jsem přišla domů a nový láček čekal na stole. No není to pěkné uvítání po práci ?? :) Takže jak už z úvodu plyne, lak nese příhodný název Chocolate Fountain a je to středně tmavě hnědá se zlatým shimmerem a já tam prostě vidím i kapku takové švestkové barvy, což asi na fotkách není moc vidět, ale v lahvičce a v první vrstvě, to bylo docela viditelné. Pro mě velmi zajímavý odstín hnědé. Z barvy mám radost, z čeho jsem už ale tak moc nadšená nebyla, bylo lakování. V první vrstvě nechával požehnaně holých míst, ve druhé už sice vše zakryl, ale při větším množství tahů se opět objevily lysinky, jako např. na prostředníčku. No a špatné odhadování množství laku, to byla další kapitola sama o sobě - buď moc málo nebo hodně, nic mezi tím a podle toho se taky samozřejmě odvíjela doba schnutí..









Obsah lahvičky je 8 ml
Doba spotřeby 30 měsíců
A cenou si nejsem jistá, protože Rimmel laky si moc nekupuju a tak nemám moc přehled o cenách, ale tipuju to na nějakých 70-80,-Kč :)

Doufám, že jste si "pochutnaly", já ano :) a mějte pěkný a úspěšný den. :)

20 komentářů:

  1. Hned na prvej fotke ma dostal, je krasny a velmi sa mi na tebe paci :) Mam pocit, ze ti ide k pleti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, tahle hnědá mi vážně sedí. :) Děkuju. :)

      Vymazat
  2. Už ďalší hnedý so shimmerom by som neuživila, ale súhlasím s Arvonkou, moc ti pristane. Švagrová dobre vybrala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, tohle je můj třetí hnědý a rozhodně nejhezčí, jaký mám. :) Výběr se jí fakt povedl. :)

      Vymazat
  3. Je pěkný :) sedí ti, akorát si ho nedokážu představit na sobě i když podobnou barvu mám taky :D

    OdpovědětVymazat
  4. ja na lakovanie Rimmelom stále nadávam :-D vadí mi aj štetec. ale farbu má tak krásnu, že by som aj oko prižmúrila. švagriná po tejto stránke dobre vybrala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se s ním špatně lakují jenom palce, jinak mi i celkem vyhovuje. :) S touhle hnědou se mi vážně trefila do vkusu. :)

      Vymazat
  5. Mňaaam♥ tak teď mám chuť na sladké :D narazila jsem na podobný odstín v H&M, ale nazvali ho bronzová.. a mně stejně pořád připomínal něco jiného:)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Čokoládovou fontánkou bych taky nepohrdla...:)

      Vymazat
  6. mne sa tiež zdá, že chytá ako chameleon nielen čisto hnedé odlesky:), ja celkom takéto odtiene nemusím, ale hlavné je, že sa páči tebe!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že to tam nevidím jako jediná. :) Tyhle odstíny moc nevyhledávám a o to víc jsem ráda, že jsem konkrétně tenhle dostala jako dárek, protože bych si ho v drogerii s největší pravděpodobností ani nevšímala..

      Vymazat
  7. Já moc takových odstínů nemám, ale tenhle se mi hodně líbí! Co by mě ale štvalo, je to lakování. Nejradši mám laky, kde stačí jenom jedna vrstva. Nebaví mě čekat než to zaschne. :)
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lakování fakt nic moc. :) Ale pro tu pěknou barvu mu to odpustím. :))

      Vymazat
  8. Ten čokoládový odstín je krásný, nic podobného zatím nemám a určitě bych si trochu čokolády dala líbit (asi spíš na podzim), ale když vidím Rimmel 60 sec, tak ten já nerada - nemá vůbec dobré vlastnosti, takže možná kouknu po čokoládě v jiné značce. Každopádně skvělý tip na barvičku :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda bych ti poradila jinou variantu, ale ty hnědé moc nesleduju. :) Každopádně bych se nebála zainvestovat třeba do China Glaze nebo Nubar. Jedna z těch značek měla myslím snad i celou kolekci vyloženě hnědých laků.

      Vymazat
  9. Ach, že by konečně dostupná hnědá pro mě? Protože pěknou hnědou, ideálně mírně metalickou či s jemným shimmerem, už sháním dlouho (nijak urgentně, ale sháním). Musím se na něj kouknout naživo, takhle mi přijde o něco víc dočervena, než bych chtěla, ale zase ta dostupnost a cena... to bych mu snad prominula i to příšerné lakování! :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi na něm líbí nejvíc, ten nádech jakoby do červena, naživo spíše do švestkova. Určitě s ním neprohloupíš. I kdyby se ti ve výsledku moc nepozdával, tak je za zanedbatelnou částku a vždycky může putovat k někomu jinému, kdo z něj radost mít bude. :)

      Vymazat
  10. týo, tak ta barvička je opravdu krásná :))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...