sobota 20. dubna 2013

Gabriella Salvete STARS Enamel 04 Mistero Grey & nail art


Ahoj ahoj,
dneska poslední GS, snad už jste mě s ní neměly až po krk....:D 
K tomuhle odstínu jsem přistupovala hned od začátku se značnou skepsí, protože šedivé laky mě nechávají většinou vcelku chladnou a tak jsem asi vyloženě žádný zázrak z tohodle kousku nečekala. Spíš jsem je chtěla mít všechny pohromadě, když je to limitka a navíc mě davová hysterie neminula..:))
Tak aspoň o to víc jsem byla překvapená, jak úžasně krásný je ! Jeho drsná, chladná krása mě naprosto dostala a navíc jsou v něm kromě těch maličkatých třpytek i ty větší stříbrné kousky a to si řekněme rovnou, uvítala bych je ve všech barevných variantách. Takže asi proto jsem si na svůj pomyslný žebříček umístila odstín Lila na 1.místo a hned za ní tento. Sapphire na 3. a Intense Coral..ano, až na poslední. Myslím, že vše potřebné bylo řečeno už několikrát předtím, takže nebudu to protahovat, dnes bude víc fotek, protože počasí fakt přálo a fotilo se skoro samo. :)  tak ať za touhle limitkou uděláme už tečku. :)












Tuhle fotku jsem sem musela dát, bylo tak krásně, že mě navštívil i Pan čmelák :D



A teď nail art...


Nejsem si jistá jestli by mě tohle napadlo ( ne, já vím, že to není žádný převratný nápad... ), ale když jsem si je postavila před sebe všechny do řady a chvíli na ně koukala, vzpomněla jsem si na jeden blog, kde jsem viděla nail art vytvořený z takto texturovaných OPI laků ( link ), a strašně se mi to tehdy líbilo. Tak proč ne, že. :) Neskutečnou výhodou je, že jak rychle zasychají, tak normálně byste musely dlouuuho čekat, než si nehty budete moct přelepit izolepou. Takhle stačilo nějakých 10-15 minut a bylo to.








Uffff, vyčerpávající, že :D

Já doufám, že jsem vám moc nelezla na nervy s kolekcí STARS, máme to za sebou..:D 
Příště ( pokud bude příznivé počasí ), bych se ráda věnovala novince od Rimmelu, která přišla s letní kolekcí laků Cocktail colour in a flash, o které jsem se trošku zmínila tady link

Mějte krásnou sobotu! :)

12 komentářů:

  1. krásne zavŕšenie kolekcie :-) ten nail art je vážne dobrý

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ten nail art je vážně super :)

    OdpovědětVymazat
  3. tieto mi pripominaju tie celo-trblietave lodicky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě vůbec nenapadlo, ale opravdu je připomíná. :)

      Vymazat
  4. Vnímám to stejně jak ty, tuhle barvu jsem podle obrázků pasovala na mou nejméně oblíbenou, všechny ostatní se mi líbily víc než tento. No, a dnes ho mám prvně na nehtech (a jiný z téhle kolekce zatím ne) a jsem z něj jedním slovem U N E Š E N Á a už teď vím, že bude mým nejoblíbenějším. Šedou na nehtech taky nemusím a nemám žádnou, tak netuším co se stalo, že mě zrovna tenhle tak uhranul... asi že je prostě krásný a jedinečný :-) <3
    Ten tvůj nail art se mi hodně líbí, mít delší nehty, tak se taky pokusím o něco podobného :) Jsi šikovná a s krásnými nehty, nechápu, proč mi dosud tvůj blog unikal :) Určitě zavítám častěji!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, tvůj komentář mě moc potěšil a děkuju ti za něj! :) Jsem ráda, že Mistero Grey nepřekvapil jenom mě. :)

      Vymazat
  5. Ten nil art je úžasnej, to se ti vážně povedlo! :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je super :) moc povedený, že bych to taky zkusila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem to chtěla vyzkoušet s těmi novými, ale trochu jinak a moc dobře to nevypadalo, ale ty starší odstíny k sobě víc ladily. :) A díky Hani, určitě zkus. :)

      Vymazat
    2. jj taky se víc líbí ty starší na tyto hrátky :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...