pondělí 4. března 2013

Rimmel London 60 Seconds č.400 Starlet



Budu upřímná, nalakovala jsem ho jenom z toho důvodu, že jsem zrovna neměla chuť přemýšlet, co s nehty ( únava z práce a špatná nálada udělala své.. ), a tak jsem prostě poslepu zalovila v košíčku s laky a první lak, co mi přišel pod ruku jsem nalakovala. Pravda, vytáhla jsem ho asi na třetí pokus, protože se mi pletly do ruky kousky, které jsem vám už ukazovala.. :)
No takže k barvě. Třpytkatá světle růžová, plná drobných stříbrných částeček spolu s růžovými. Vytváří chladnější růžovo-stříbrný podtón. Dřív se mi hrozně líbil ( naposledy jsem ho měla na bráchovo svatbě loni v létě ), no od té doby strašlivě zhoustl, mám ho už kousíček na dně, takže nakonec jsem ráda, že mi přišel do ruky právě on, protože dlouhý život už asi nebude mít... :) Jak se mi dřív líbil, tak teď mi připadá hrozně obyčejný a asi ho nebudu dlouho oplakávat, až poletí do koše.
Za obvyklých podmínek, kdy nebyl ztuhlý jako žvýkačka, se lakoval krásně. Klidně by se dal nosit i v jedné vrstvě na krátkých nehtech ( což zrovna bohužel mám, jak jste si jistě všimly, ale nešlo to jinak..:( ), jako světlejší varianta a ve dvou vrstvách už nabývá intenzivnější barvičku. Dala jsem dvě a na vrch ještě jednu vrstvu top coatu. Díky tomu, že to není krémovka, tak schne dobře, ale pouze do takového střízlivého lesku, takže kdo rád "shiny nails", dejte ještě top coat. 
No na to, jak z něj nejsem vůbec nadšená, jsem se o něm dost rozepsala, takže teď už fotky. :)










Obsah lahvičky je 8ml a cenu si nevybavím, asi jako ostatní Rimmel laky z této řady 60 Seconds, ale ani tu si teď nevybavím... :D Nicméně ani nevím, jestli se stále prodává. Na internetu vyskakuje nějaká jiná barva s číslem 400, takže myslím, že už se nedá sehnat. Ale to jsou mé domněnky.

Vám se líbí nebo vám taky připadá takový nezajímavý, jako mně ? :)

Mějte se krásně ! :)

2 komentáře:

  1. rozhodně mi přijde zajímavý, ale absolutně to není můj typ:) já ty růžovky úplně nemusím:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...