sobota 30. března 2013

Nail art...



Zdravím vás děvčata,
dneska mám pro vás nail art, který absolutně nevím jestli se mi líbí nebo ne.. :D Dostala jsem vizi a to je dost řídký jev v mém případě ( já pořád říkám, že když se rozdávala kreativita, tak jsem asi stála frontu na hot dogy..), a když už dostanu nápad, tak nakonec nevím, co si o něm myslet.





Na konce nehtů a prsteníček, jsem použila Gabriellu Salvete č.133, na modro bílé "linky" bílou GS a modrou GS č.112. Z nové zdobící sady od Essence jsem vylovila středně velké hexagonky, černým lakem od Essence udělala tečky a hotovka.




Přiznám se, že hned po nafocení jsem to odlakovala a druhou ruku ani nezkoušela, protože vážně mám z toho takový smíšený pocity.



Dnes ode mě všechno, příště bude následovat srovnání dvou trošku víc odlišných laků, které jsou ale stejně typově dost podobné...:)

Krásnou sobotu ! :)

9 komentářů:

  1. Do laků od GS jsem se zamilovala. Rychle schnou, vydrží hodně dlouho, dobře se s nimi pracuje a mají fantastické odstíny. Dneska jsem si pořídila odstín 146 (je to krásně jarní světle zelená).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, rozhodně s tebou souhlasím, taky je zbožňuju. Tu 146-ku jsem si taky nedávno pořídila, zatím jsem nelakovala, ale už se nemůžu dočkat..:D

      Vymazat
  2. Teedy na to bych neměla trpělivost! :) ale výsledek je vážně super!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to právě nebylo nijak zdlouhavý, byla jsem celkem překvapená, protože to šlo docela rychle. A samozřejmě děkuju!:)

      Vymazat
  3. I like your nail polish
    really
    http://asiachic1.blogspot.co.il/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...