neděle 24. února 2013

Miss Sporty Metal Flip 050



Áááách, konečně ho mám i já a to opět díky mé milé mamce, která když ho uviděla (u Rossmanna), tak ho pro mě hned vzala. ♥ :) Tudíž mám doplněnou tuto řadu o třetí odstín a ty předcházející jste u mě viděly, když jsem vám ukazovala číslo 030 link a 040 link . Když jsem si tuhle řadu zadávala na googlu, tak těch odstínů vyjelo asi o dva víc, ale na stránkách Coty.cz jsou pouze tři, takže kdo ví jak to je a jestli se k nám ty zbývající taky dostanou, bylo by to určitě moc fajn, protože tahle řada se teda fakt povedla ! :) 
Takže k odstínu. Je to taková směska zlato-bronzové barvičky, přecházející do světlounké cihlově červené. 
Když na něj mamka koukala, říkala, že jí připomíná podzimní spadané listí, které hraje právě těmito barvičkami a já teda musím souhlasit. Je to nádherná, elegantní barva, umím si ji představit tak na ten podzim   nebo na večer, když vyrážíte někam posedět...:) 
Jinak, lakovalo se prostě krásně.:) Kryje v druhé vrstvě a to si myslím, že i na kratších nehtech. Žádné zákeřnosti od něj nemusíte čekat, prostě nalakujete dvě vrstvy a pak už se jen kocháte. :)








Obsah lahvičky je 7ml a pořídíte ho za 44.90,-Kč

Líbí se vám ? Pořídili jste si také nějaký lak z této kolekce ?
Jen pište, pište, budu moc ráda ! :)

Krásnou neděli vám přeji. :)

A mimochodem, co říkáte na nový design blogu ? :)

6 komentářů:

  1. Už jsem to psala snad úplně všude a nevynechám to ani tady - Miss Sporty se poslední dobou nějak vytahuje, nenapadlo by mě, že se pustí do duochromu, takovým efektům se drogérkové značky vyhýbají...
    Až na ně narazím, vezmu je... asi všechny. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se docela nestačím divit, protože MS jsem nikdy moc nemusela, ale tohle se jim prostě povedlo. :) Z odstínů budeš určitě nadšená, jsou nádherné. :)

      Vymazat
  2. To vypadá naprosto úžasně! Nemůžu se vynadívat! :)

    www.lorietta.cz


    OdpovědětVymazat
  3. hurááááááá :-D podarilo sa, teším sa s tebou :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...