pondělí 14. ledna 2013

Miss Sporty č. 040 & GS č. 112



Pamatujete, jak jsem vám nedávno povídala o nové kolekci od Miss Sporty? Tak tady je první lak z kolekce nazvané Metal Flip odstín č. 040.Na jejich webových stránkách se o tomto odstínu píše, že je to švestková barvička přecházející do tmavého bronzu.Mně to tak moc nepřipadá (anebo jsem barvoslepá, což je klidně možné, protože občas mám vážně problém identifikovat nějakou barvu...:D ), ale spíš bych řekla, že je to v základu hnědo-fialová a při pohledu z jiného úhlu přechází do pěkné smaragdové barvičky.Ano, já vím, že jsem posledně na Miss Sporty docela nadávala, ale tato kolekce mě prostě dostala do kolen.
A zřejmě nejsem jediná, protože když jsem tento lak sháněla nejdřív u Rossmanna, tak jsem nepochodila (podle mě ho tam nemají ani vůbec v nabídce), a pak ho objevila má milovaná maminka v DM.Ovšem měli tam pouze dva odstíny a to č.030 a 040 a to ještě od každého maximálně 4 kousky!Takže pokud vás taky tak zaujal, tak bych příliš neváhala..



Prosím omluvte nevzhledné hrbolky.Lak za to nemůže, to jsem akorát já měla trošičku poškozené nehty a všimla si toho až při nanášení barvy..:/ Jinak se lakoval přímo královsky.Tentokrát byl štěteček krásně střižený bez sebemenší chybičky, má super středně hustou konzistenci a pěkně se dá korigovat kolik barvy naberete.Některé laky dávají strašně moc a když chcete ubrat, tak je to zase strašně málo...:)
Schne celkem pěkně.Na nehtech mám dvě vrstvy.V první prosvítají konečky a v druhé už je vše krásně zakryto.:)




Co na něj říkáte? :) Přiznám se, že jsem ještě před vyzkoušením byla skeptická (asi jsem příliš nevěřila této značce při pokusu o duochromatický lak..), a zároveň nadšená z fotek na internetu (óóóch, ale vždyť je tak krááásný!)...:)

Opět jsem měla chuť na nějaký jednoduchý nail art a hned mi padl do oka nový kousek od Gabrielly Salvete, protože to je barvička přímo stvořená k tomuto laku!:)

Takhle to dopadlo....





Líbí? Protože já jsem nadšená.:) Dokonce si plánuju tyhle nehty ponechat déle, protože mě prostě baví.:)

Mějte se krásně ! :)

10 komentářů:

  1. Moc hezký příspěvek!

    Rády bychom tě pozvaly na náš giveaway:

    http://audreyandpearl.blogspot.cz/2013/01/100-readers-giveaway-for-you.html

    Měj se krásně.

    -Audrey a Pearl

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, to vypadá hustě!:D Moc super:)

    OdpovědětVymazat
  3. strasne sa mi paci ta kombinacia farieb a hned za tym aj dizajn:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, taky právě když jsem na ty dva laky koukala, tak jsem si říkala, že jsou pro sebe jak stvořený.:)Děkuju.:)

      Vymazat
  4. zvláštna kombinácia farieb, no o to sú tie nechty zaujímavejšie. tú páviu modrú od GS mám aj ja, ale zaujala ma farba toho Miss Sporty laku, aj keď nie som práve fanynka tejto značky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nepatří mezi mé oblíbence, ale tahle kolekce se jim opravdu povedla.:)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...