neděle 27. ledna 2013

Essence nail art special effect! topper č.08 night in vegas



Před nedávnem jsem na jednom blogu viděla tento efektový nadlak a nechápala, jak jsem bez něj doteď mohla žít!!V drogerii jsem ho samozřejmě viděla, ale ničím mě neoslovil, protože to vypadalo, že nehtům dodá možná tak maličko třpytu s perletí a že tím to určitě končí.Chyba, milé dámy!!Co tento lak dokáže vytvořit na nehtech, o tom jsem nesnila ani v těch nejtajnějších snech.:)Dnes vám ho ukážu v kombinaci s černým podkladem a určitě ho tady někdy uvidíte ještě v dalších barevných variantách.



V lahvičce se tváří velmi nenápadně až obyčejně, ale na nehtech hraje v tónech oranžovo-zlato-bronzové a žluto-zeleně až takovou fosforeskující.Zamilovala jsem si ho a z této řady efektových laků bude patřit zřejmě k mým nejoblíbenějším.Tedy zatím, protože nemám vyzkoušené všechny, ale i tak bych řekla, že ho hned tak nějaký nepřekoná.






Na fotkách jde pěkně vidět, že lak vypadá s každým úhlem opravdu jinak podle toho, jak na něj dopadá světlo.Není nádherný?A já bych ho takovou dobu nechávala v drogerii..:)
Dost by mě zajímalo, jak bude vypadat na bílém podkladu, takže se snad co nejdřív dostanu i k této variantě, protože jsem hrozně zvědavá.:) Ještě bych chtěla říct, že mám zrovna takový konzistenčně hustější a to i po přetřepání, kdy je na chvilku řidší, ale během chviličky je to zase jako předtím, takže doufám, že mi hned nezhoustne..Jinak mu nemůžu vytknout nic.

Obsah lahvičky, jako u všech z této řady je 8ml a cena je 49.90,-Kč















Tak krasavec představen, takže dnes je to ode mě všechno, ale ještě vám řeknu, že pro vás chystám Valentýnský nehtový speciál, takže se můžete těšit.:)

Mějte se krásně a přeji pěkný zbytek neděle..

16 komentářů:

  1. Tak jestli pokažfé říkám, že ten lak musím mít, tak te´d to myslím dvojnásobně! :D Tohle je vážně paráda. Líbí se mi, jak to na každé nehtu chytne odlišně. A už se moc těším na valentýnský speciál. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a teď si vem, že jsem takovou dobu bez zájmu obcházela takový poklad!:D

      Vymazat
    2. Ahojky, dá se tento lak ještě sehnat ? Dnes jsem si koupila podobný lak číslo 16 cool breeze, a třpytky jsou na černém laku do modra. Ráda bych měla ten co ty, jelikož je úžasnej.
      Děkuji za odpověď :)

      Vymazat
    3. Ahoj, popravdě si nejsem jistá. U nás v Rossmannu (Písek), jsem ho ještě nedávno viděla, ale poslední kousky a když mrknu na ofiko stránky, tak tam v této řadě uveden už není. Takže bych asi prošla všechny drogerky v tvém okolí, kde Essence prodávají jestli tam třeba nebudou mít ještě pár lahviček. Protože to fakt vypadá, že končí. :/

      Vymazat
  2. dievča, pravdu máš, toto je dokonalosť medzi Essence lakmi! pre mňa určite

    OdpovědětVymazat
  3. podobny mal aj Gosh, zial sa mi ho nepodarilo ulovit, ale je super:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé nádhernej! Moc se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ho taky a patří mezi mé oblíbené :) Moc se mi líbil, když jsem ho nosila na filaovém Nubaru Pyramid Purple - to jsem se musela na ty nehty pořád dívat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že :D Taky jsem si furt civěla na nehty :D Jinak wow, na tom Nubaru musel taky dělat slušnou parádu!:)

      Vymazat
  6. wow o nom som este nepocula, vyzera uzasne!
    Inak ak mas rada BB kremy, tu je recenzia na jeden od Biodermy:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/01/bioderma-sensibio-bb-krem.html

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je mazec! Že bych koupila?
    Máš krásné nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti :) Určitě bys z něj byla nadšená.;)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...