středa 2. ledna 2013

Essence base coat XXL thickener




Dnes bych vám chtěla říct něco k tomuto posilovači nehtů.Obvykle jsem se značkou Essence velice spokojená, ale bohužel tento produkt mě dost zklamal.Je to klasický posilovač na slabé, tenké nehty a měl by tedy zpevňovat a bránit třepení.Žádný zázrak se nekonal, nehty se lámou dál, třepení lehce ustoupilo, to je pravda.Co mě ale hodně rozladilo je, že lak už po cca dvou měsících neuvěřitelně zhoustl, vláskuje a na nehtech vytváří hrbolky a to hodně.Schne až příliš dlouho, což je u base coatu značně nepohodlné.V lahvičce
má mléčné zbarvení, na nehtech je čirý s lehoučkým nádechem mléčné barvy.Cena 49.90,-Kč.


Na téhle fotce můžete celkem pěkně vidět to o čem jsem mluvila.Asi si dovedete představit, jak to potom vypadá po nanesení barevného laku...

Shrnutí do plusů a mínusů :

+ Třepení nehtů lehce ustoupilo.

- Dlouho schne.
- Rychle zhoustl, vláskuje.
- Na nehtech vytváří hrbolky.

Máte s ním zkušenosti ? Dělá vám to samé ?

Děkuji za přečtení a mějte se fajnově :)

6 komentářů:

  1. Essence - s tzv. posilovači nehtů nemám zkušenosti, protože mám nehty tvrdé. Ale i to má svoje nevýhody - pokud mi dorostou do určité délky, stačí s nimi někde malinko klepnout a ulomí se mi celá špička - jsou jako ze skla. Z laků essence mám barevné laky colour&go. Nevýhoda je, že barva drží velmi krátce. Proto nanáším dvě vrstvy a přetírám lakem bezbarvým.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to s těmi tvrdými nehty taky není výhra.Tvrdší mám palce a pravidelně mi praskají, ani nemusí být vyrostlé..vlastně díky tomu ani nevyrostou :) A k výdrži asi moc neřeknu, protože pořád střídám a tak netuším v jakém stavu by lak byl třeba po pěti dnech..

      Vymazat
  2. K tvému komentáři u mě na blogu - něco od biodermy rozhodně vyzkoušej! Zatím jsem zkoušela 3 produkty, a se všemi jsem byla nadmíru spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já nejsem fanda laků Essence, žádný mi zatím nevyhovoval, ale pár výrobků od nich mám ráda, třeba stíny na oči.
    Jinak nejlepší laky na nehty výživné, posilují jsou Four Seasons z lékárny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já se přiznám, že laky od Essence miluju :) Ale jinak mám z dekorativky vyzkoušenu pouze řasenku, protože těm stínům nějak nevěřím..Od FS jsem zatím nic neměla, tak je na čase to změnit, díky za tip :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...